pim Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Tak jak w temacie wszystkie serwisy postawione na nazwa.pl dzisiaj odmówiły posłuszeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Apokalipsa. Padły na sekundę, czy na 2? Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Moze zrobili minute ciszy? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 mnie tam nic nie padło Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maglev Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 raczej nic nie padlo, tylko autorowi lacze padlo ( a jesli mysli, ze nie lacze to styk jego operatora z operatorem peerujacym sie z operatorem netartu)... SerweryDedykowane.org Tania kolokacja w Polsce!|Kolokacja.org - Infrastruktura Data Center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0b3k Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Nie styk, ja sprawdzalem z dwoch lokalizacji w Polsce i tez mi moj serwis nie dzialal przez jakies 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 b0b3k brednie opowiadasz... :/ pewnie caly net padl ... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pim Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 no to najwidoczniej ja mam pecha bo u mnie nawet www.nazwa.pl nie chodzi od ładnych paru godzin.. oczywiście wina łącza Temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustek Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 no to najwidoczniej ja mam pecha bo u mnie nawet www.nazwa.pl nie chodzi od ładnych paru godzin.. oczywiście wina łącz No nie tylko Ty masz pecha. U mnie tez nawet nazwa.pl nie chodzi. Z ftp tez sie polaczyc nie moge, no i poczty sciagnac takze nie -------------------- Oryginalne prezenty i upominki | Zegary słoneczne | Dekoracje ogrodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ja się zalogować do panelu w celu zmiany DNSów dla domeny też nie mogę. A serwer wygasa ;/ Edit: strony działają. Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Mi także nie działają żadne strony w nazwa.pl , ale jak pytałem sie kolegi z innej sieci to jemu działa bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A u mnie wszystko w porządku cały dzień, może to jakaś awaria waszego isp. Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustek Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Moglby mi ktos wrzucic na grupe numer telefonu do nazwa.pl. Bym sobie z ciekawosci zadzwonil (a nie moge sprawdzic na stronie, bo mi nie dziala). No chyba, ze ktos juz dzwonil i wie o co chodzi. Marcin -------------------- Oryginalne prezenty i upominki | Zegary słoneczne | Dekoracje ogrodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A google Ci dziala? :> https://64.233.183.104/search?q=cache:nazwa.pl/Kontakt.html "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 jest swieto, kupe ludzi ma wolne wiec nie dziwcie sie ze sa sieci i serwery poprzeciązane. mi nazwa dziala jak mowilem ale nie moge za to wejsc na zadna z podstron onetu, z killkoma innymi stronami tez jest problem. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.