michal Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Zmienilem troche forum. Zostaly dodane subfora. AdSense znajduje sie teraz w Google jako subforum i jeszcze troche uporzadkuje to. Mam nadzieje, ze nie ma zadnych problemow z nowym kodem, ale gdyby sie pojawily to prosze o informacje tutaj. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Może wyróżnić subfora, bold chociaż? W tej chwili giną na liście... Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Mnie się podoba nowy układ kolorów. pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Wreszcie, ale sie ciesze. Zaszła pewna zmiana ktora mi wczesneij strasznei przeszkadzała, a teraz jest dobrze. Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasja Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 michal, ta ikonka nieciekawie wyglada na forum bo na nia jest troche za wasko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Może to w przyszłości zda egzamin przy wiekszej ilości działów, teraz to troche na siłę, ale trzeba się przyzwyczaić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Ja bym proponował jeszcze zainstalowanie tego hacka: https://phpbb.pl/download.php?d=86 stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 W przyszłości można jeszcze pomyśleć nad zainstalowaniem moda phpbb autorstwa Przema - www.przemo.org/phpBB2 W ostatnim czasie modyfikacja ta zyskuje bardzo wielu nowych uzytkowników. Z tego co wiem nie ma też żadnych problemów z aktualizacją bazy danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Może i nie ma. Ale generuje cholernie dużo sqli przez zapętlenie. I strasznie obciąza serwer przy dużych forach stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Może i nie ma. Ale generuje cholernie dużo sqli przez zapętlenie. I strasznie obciąza serwer przy dużych forach To prawda, że Przemo generuje duże ilości danych, ale znam duże fora dyskusyjne, które już od dłuższego czasu korzystają z tego skryptu i jakoś nie narzekają na problemy. Jeśli serwer, na którym stoi to forum, poradzi sobie z tak dużą ilością informacji to może warto spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 michal pozmienialy sie opisy w skrzynce pm - wyslane sa teraz jako 'do wyslania' i na odwrót pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Może wyróżnić subfora, bold chociaż? W tej chwili giną na liście... Moze mi sie uda michal, ta ikonka nieciekawie wyglada na forum bo na nia jest troche za wasko No wlasnie dzisiaj zauwazylem, bo w trakcie testowania nie mialem nowych postow :? Poszukam innej. W przyszłości można jeszcze pomyśleć nad zainstalowaniem moda phpbb autorstwa Przema Bardzo fajne forum, ale jak dla mnie to troche za duzo modyfikacji. Korzystalbym moze z 1%, wiec po co... michal pozmienialy sie opisy w skrzynce pm - wyslane sa teraz jako 'do wyslania' i na odwrót Juz sie naprawily. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Ja bym proponował jeszcze zainstalowanie tego hacka: On spora rzeznie w bazie danych robi. Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 W przyszłości można jeszcze pomyśleć nad zainstalowaniem moda phpbb autorstwa Przema - www.przemo.org/phpBB2 W ostatnim czasie modyfikacja ta zyskuje bardzo wielu nowych uzytkowników. Z tego co wiem nie ma też żadnych problemów z aktualizacją bazy danych. jauu.. przecież to killer!!! Za instalacje phpBB by przemo wywalałbym z serwera Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 jauu.. przecież to killer!!! Podobno nowa wersja ma generować duuużo mniej zapytań do bazy. To nie tu o tym czytałem? :> Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.