Xann Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Domeny nie zostana ujawnione , będzie tak jak w pierwszej edycji Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 aktualnie co do ujawniania domen, to stoi to tak. na 100% nie będą ujawnione podczas trwania konkursu, a później to będzie już wola każdego uczestnika. Tym razem planujemy możliwość publikacji domeny i miejsca w konkursie, ale jest to tylko możliwość. na razie wariant C zwycięża. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 B - choc pytanie - jak chcecie sprawdzic BL dla domeny poza indeksem ?. Y, google nie odpowie link: jezeli nie posiadal domeny wczesniej w indeksie. No chyba ze cos zmienili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noodly Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Wariant B moneybox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 wariant B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 dzięki chłopaki, to tak ja byliśmy umówieni:P... Wariant B: 5 Wariant C: 4 hehe Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 B jest wygodniejsze od C, ale czy bardziej sprawiedliwe? Tutaj mozna by dyskutowac. Zawsze to te kilka dni przewagi. Adwokat Środa Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ludzie to tylko zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ja mam trochę* domenek wolnych i nie chce kupować nowych dlatego zależy mi na B ... choć i tak drożej mi wyjdzie jak będę musiał zapłacić za te głosy Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Mam ten sam problem co crash kasy szkoda może i bym kupił nowe ale kupon na info po 99centów nie działa już więc ludzie głosować na BY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 więc ludzie głosować na BY B wygra, o to możesz być spokojny... gorzej jakim kosztem ... jak chcesz to możesz sie dołożyć do tych piw, które wiszę za głosy Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Wedlug mnie wariant B barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosio Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Wariant B Moje Forum | ProjectOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 B poraz drugi . I konczyc licytacje . Pewnie ze to tylko zabawa i niema co dawac duzych restrykcji no chyba ze laptop do wygrania za 1 msc i 2 wycieczki do seolandii dla miejsca 2 i 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 C Adwokat Środa Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.