morfeusz Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam.... Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie, na chwilę obecną, jest najlepiej zarejestrować domenę? Chodzi mi zarówno o ceny za rejestrację jak i za przedłużenie po roku Pozdrawiam Morfeusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Było milion razy: ovh.pl... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 jesli myslisz dalekowzrocznie i bedziesz przedluzal to ovh, jesli nie jestes pewnien to mozna zaczac z jakas promocja np. az.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Dzięki za odpowiedź - tak właśnie uczyniłem - zakupiłem w OVH ze względu na przedłużenie Pozdrawiam Morfeusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Jeśli jesteś osobą fizyczną, to najtańsze domeny rejestruje się w Dropped.pl: OVH: 66 + 14.52 = 80.52 zł Dropped: 70 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Dropped.pl ? A gdzie tam się kupuje domeny? 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 OVH: 66 + 14.52 = 80.52 złDropped: 70 zł Domeny.onet.pl -> 79 zł (64.75 zł netto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 W onet na pl raptem 1.5zł różnicy, ale globalne itd. mają około 2x droższe niż ovh. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Dropped.pl ?A gdzie tam się kupuje domeny? Logujesz się, potem klikasz Moje Domeny -> Rejestracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek1989 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ZAPOZNAJ SIĘ Z TYM To jest najtańsza oferta jaką kiedykolwiek widziałem. Jedyne utrudnienie to to, że strona hostingu jest nadal w trakcie tworzenia i zamawiać trzeba przez kontakt z adminem. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 roll ale spamik Nawet emaila nie mają w domenie. Ale ok, pomińmy fakt iż to krzak ... nawet ceny nie są najniższe jak twierdzisz ovh ma taniej. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Żałość - tyle w temacie tej "firmy". "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Dlaczego "żałość"? Widać, ze to dziaciaki, ale póki dorabiają sobie nikogo nie oszukujac, to jest ok. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 a może domenynet.pl Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Dlaczego "żałość"? Widać, ze to dziaciaki, ale póki dorabiają sobie nikogo nie oszukujac, to jest ok. Oszukują - Państwo, czyli kazdego z nas. Generalnie zazdrosny nie jestem, ale zadam proste pytanie: dlaczego ja mam odprowadzac 50% swoich dochodow na podatki i zus, a oni nie? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.