jamesisko Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Witam, mam juz 3 miesiac gdzie w kazdym miechu mam kwote bliska 100$ i kurde..., tam tam w rozliczeniach miesiac.. kwote i .. ? i kiedy oni wysylaja czeka? Suma juz dawno przekroczyla 100$ a czeku jak nie bylo tak nie ma. Trzeba gdzies to zglosic ze kcem juz czeka? Czy to sie dzieje automatycznie. Jesli wysla to jakies info o tym fakcie dostane..., gdzies to w panelu bedzie odnotowane.. ze wyslali.. ze zrealizowalem? To pytanie glownie do tych ktorzy juz otrzymali zaplate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Jeśli przez trzy miesiące miałeś prawie 100$, to... już po drugim powinieneś czek otrzymać. O tym że czek został wysłaby możesz przeczytać w 'Płatnościach', interpretując w ten sposób zapis: 'Typ płatności: sprawdzanie' Google pisząc 'sprawdzanie' chciało napisać 'czek' . Czek wysyłany jest krótko po 20-stym każdego miesiąca, w Polsce ze skrzynek wyjmuje się go 6-9 dni później. W panelu nie ma info o zrealizowaniu czeku. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guest Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Czy komuś z Was w tym miesiącu pojawiło się już "sprawdzanie"? Dobrze jest wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Na koniec miesiąca już kilka razy przekręcił się licznik minimalnej kwoty a kasy jak nie ma tak nie ma...i żadnego info też. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guest Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Czyli nie jestem sam... Dobrze jest wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 U mnie rowniez zero informacji, zero czekow.. Czyzby 'nowa wersja' AdSense narobili sobie balaganu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juice99 Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 ja również już 2 miesiąc (zaczynam niebawem trzeci) jestem na sumie powyżej $100 i ani słowa, a powinni po pierwszym wypłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 A ja chwilowo sobie przyblokowałem wypłaty i nie mam problemu :>> pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Spokojnie :], w grudniu data 'Płatności' to co prawda 16., ale w styczniu już 24., a w lutym 22. dzień miesiąca. A co najlepsze, informacja o tejże płatności pojawiała się zawsze później niż data w niej wymieniona :] Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guest Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Czyli zalecana cierpliwość??? Hmmm... ciżęka sprawa! Dobrze jest wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpe Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 ja jeszcze cierpliwie czekam, ale trochę już się zaczynam niepokoić, bo o tej porze zawsze już była informacja o czeku, a teraz nie ma nawet "payment approved"... Moje domeny na sprzedaż znajdziesz tu: https://www.domeneus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 no blady strach padl na wszystkich... Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juice99 Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 a najgorsze jest to, że podobno coraz więcej osób wyrzucają bo się wzieli za czyszczenie. Ludzie po ponad rocznej pracy z Adsense dostają ni stąd ni z owąd maile o nieprawidłowych clickach. Ja to bym na pewno nie zaryzykował wstrzymywania płatności - spora szansa ze w międzyczasie mogą zablokować konto i zarobki papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitom Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 To rzeczywiście spore ryzyko. Trochę jak loteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovemole Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 a najgorsze jest to, że podobno coraz więcej osób wyrzucają bo się wzieli za czyszczenie.Ludzie po ponad rocznej pracy z Adsense dostają ni stąd ni z owąd maile o nieprawidłowych clickach. Ja to bym na pewno nie zaryzykował wstrzymywania płatności - spora szansa ze w międzyczasie mogą zablokować konto i zarobki papa Nawet jak wywalaja a miales ponad 100$ to i tak czek wysla(bynajmneij bylo tak u mnie i kilku moich kolegow) Niestety w osttanim czasie napawde latwo wyleciec z googla, a pisac do supportu i pytac sie z jakiej przyczyny wyleciales nie ma sensu(probowalem sie dowiedziec, przyszedl tylko mail ze dostali moja odpowiedz i ze odpowiedza a.s.a.p) tanie noclegi kwatery nad morzem Pensjonaty i kwatery mielno i zakopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.