lordbart Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Jeśli to rzeczywiście wyłącznie z pozycjonowania, to gratulacje. W głównej mierze oczywiście, bo to tego trzeba dodać pośrednictwo w inyych formach reklamy i usługi typu serwis www, pomoc w hosting etc, to są dodatki, ale wszystko powiązane z pozycjonowanie zgodnie z regułą: przychodzi klient i chce pozycjonowanie, ale ma stronę kiepską zrobioną 5 lat temu, wiec trzeba ją przerobić ( nie robię sam, bo daru nie mam, ale podzlecam zeby nie poszedł gdzie indziej), zahostować etc. Klienta trzeba kompleksowo . Ale mam sobie tą działalność i jakoś się kręci, ostatnio słabiej bo człowiek się rozleniwił, spoczął na laurach. ale trzeba się było wziąć w garść i zarabiać na syna. p.s. to forum sporo pomogło, kiedyś nie było takiej wymiany informacji, teraz to tu to tam coś się zawsze jakiegoś newsa usłyszy wyprzedaż domen. domeny od 300 pln idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordbart Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 I tak mi się jeszcze przypomniało odnośnie linkora szy napisał:To właśnie on mi daje pierwsze pozycje na 'moje' hasła, więc - proszę bardzo, świadomie mu w ten sposób 'płacę'. I to jest zdrowe podejscie do sprawy. Nie rozumiem dlaczego ludzi tak bardzo boli, ze ktos ma wiecej.... dokładnie linkor jest systemem dobrowolnym, ktoś chce korzysta, ktoś niechce nie korzysta, a to, że webcenter moze korzysta więcej, mi to nie przeszkadza. korzystam "z rozsądkiem" i nie zapominam o innych sposobach. Webcenter robi swoje, pomaga tym, którzy chcą i wszyscy happy. A jeżeli ktoś jest taki pewny negatywnych skutków linkora, to dlaczego nie zakłada konta i nie kieruje linków do znienawidzonej konkurencji ? wyprzedaż domen. domeny od 300 pln idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 W głównej mierze oczywiście, bo to tego trzeba dodać pośrednictwo w inyych formach reklamy i usługi typu serwis www, pomoc w hosting etc, to są dodatki, ale wszystko powiązane z pozycjonowanie zgodnie z regułą: A więc jednak nie wyłącznie z pozycjonowania, a jako element ogólnej obsługi firmy w Sieci... Czy gdybyś miał wyłącznie pozycjonowanie w ofercie - osiągałbyś ten sam poziom przychodów? Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordbart Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 A więc jednak nie wyłącznie z pozycjonowania, a jako element ogólnej obsługi firmy w Sieci. No i tak i nie, założmy, że 80% przychodów jest generowane poprzez pozycjonowane, a reszta to dodatki. A nie, ze pozycjonwoanie jest dodatkiem wyprzedaż domen. domeny od 300 pln idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalolek Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 rozsypal mi sie komp na kilka dni, teraz powrocilem, przeczytałem wszystko (ciekawa dyskusja;) ) , ale chcę ponowić pytanie, na ktore nie otrzymałem odpowiedzi: czy nie będąc w google mogę przystąpić do linkora i dostane jakieś pkt? :] Prawdziwe zarabianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 czy nie będąc w google mogę przystąpić do linkora i dostane jakieś pkt mozesz przystapic / punktów nie dostaniesz pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalolek Opublikowano 10 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 czyli bedzie to bez sensu? najpierw musze miec strone w g i troche linkow? a mozna wiedziec jaki jest przelicznik strony, ktore mam / pkt i pkt/ na linki ktore dostane od linkora? Prawdziwe zarabianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Chłopaki linkor jest super ;] miałem go zainstalowanego przez jakieś 2 miesiące, to wyniki mi się poprawiły. A teraz, gdy z niego wyszedłem, są jeszcze lepsze Tak więc wychodzcie z linkora! (btw. to jest moja prywatna opinia, nie prowadzę ataków na nikogo ;-) ) a mozna wiedziec jaki jest przelicznik strony, ktore mam / pkt i pkt/ na linki ktore dostane od linkora? Poszukaj na linkor.pl ;-) java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 A teraz, gdy z niego wyszedłem, są jeszcze lepsze tak a propos kiedys testowalem slowo "allegro" i "google" ale to bylo na prawde wieki temu, a do dzisiaj wisze pod tymi słowami. wprawdzie wreszcie lekko spadłem ale nadal wisze. tak więc wstrzymalbym sie z ocena dzialania po wylaczeniu linkora. troche to potrwa ale w koncu wyleci calkowicie Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beha Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 tak a propos Very Happykiedys testowalem slowo "allegro" i "google" ale to bylo na prawde wieki temu, a do dzisiaj wisze pod tymi słowami. wprawdzie wreszcie lekko spadłem ale nadal wisze. tak więc wstrzymalbym sie z ocena dzialania po wylaczeniu linkora. troche to potrwa ale w koncu wyleci calkowicie Smile Może po prostu metodą na wysokie pozycję pod różne frazy jest częsta zmiana targetów linków. Wtedy możemy zaatakować naprawde wiele fraz i może okazać się że na wszystkie będziemy wcale nie tak nisko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 A teraz, gdy z niego wyszedłem, są jeszcze lepsze Tak więc wychodzcie z linkora! mam taki sam efekt po wyjściu z linkora 2 tyg. temu stronka skoczyła do góry o parę miejsc i nadal trzyma się na pierwszym miejscu kwestia tylko jak długo..... holder wallet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 sm00f napisał: A teraz, gdy z niego wyszedłem, są jeszcze lepsze Tak więc wychodzcie z linkora! mam taki sam efekt po wyjściu z linkora 2 tyg. temu stronka skoczyła do góry o parę miejsc i nadal trzyma się na pierwszym miejscu Oj zawcześnie chyba zapodałem tą opinie ;] Teraz lekko spadłem na kilka fraz, a na pare innych utrzymały się b. wysokie miejsca ;] java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Oj zawcześnie chyba zapodałem tą opinie ;] Teraz lekko spadłem na kilka fraz to może byc efekt pobierania wyników z róznych DC które ciągle się zmieniaja, sprawdź jutro rano te frazy holder wallet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 to może byc efekt pobierania wyników z róznych DC które ciągle się zmieniaja, sprawdź jutro rano te frazy Ech faktycznie ;] Wszystko wróciło do normy, nie wziąłem tego pod uwagę Dobrze, że całej LP nie opierałem na linkorze (może jakieś 20%) ;] Teraz nie żałuję długiej pracy, której poświęciłem na tworzenie jej. java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.