ocsid Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 michell.pl/ja.jpg Ten to chyba przez wystawę sklepową przeleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Nie powiem żeby uważał za dobre takie rozwiązanie sprawy ponieważ to "poboli, poboli i przestanie". Konsekwencje prawne na pewno bardziej zabolą. Jego i pewnie rodziców, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Również uważam podobnie. I nie jestem do końca przekonany, że faktycznie to on i że został tak pobity. Jeśli więcej ludzi w tym czasie co mnie oszukał, to to jest bardzo dobra wymówka na miesiąc - dwa... MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No chyba nikt nie podejrzewa, że on został pobity? Widać niewielu Formowiczów widziało jak wygląda pobita twarz nawet od pokrojenia ostrym narzędziem powinna być jakaś zmiana koloru cery i opuchlizna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Nie ma ze boli, on czy nie on, co za roznica. Oszustwo nadal jest oszustwem i nie ma co sie litowac nad typkiem, tym bardziej ze polecial w ch... z niejedna osoba z tego forum. Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Kurcze, też bym skoczył do Gdańska ale niestety Ja mam jakieś 650 km... więc raczej nie da rady... Tak jak piszecie, wolałbym żeby koleś miał troche problemów z prawem za te oszustwa na nas... Później kilku takich przeczyta ten temat i się przestraszy. Polski nie zmienimy ale przynajmniej ktoś poczuje konsekwencje takiego zachowania na swojej skórze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 I pożałuje tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Niedawno dopiero dołączyłem do topicu, ale mimo to już teraz chce podziękować Afrael'owi i innym którzy pomagają za takie zaangażowanie i pomoc w rozwiązaniu sprawy z tym kolesiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mev Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 PiO łączy ludzi - okazało się, że my z Maciejem to starzy znajomi jesteśmy, tylko nasze "internetowe" drogi się jakoś rozeszły kilka lat temu... super Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Same pozytywy tej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Maciej, jesli trzeba, jestem gotow zeznawac jako osoba ktora Michell Hodun z Gdanska (Wybrzeze Obroncow) probowal oszukac na kwote okolo 200 zl. Afrael, zrobilem skan wplaty innemu ozustu z forum wh, wgrlem na serwer i Cie podalem link na pw. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Popieram akcję! Sam prawie dałem się oszukać. Na szczęście wszystko działo sie w weekend. Po zrobieniu przelewu, skanu i wysłaniu cwaniaczkowi kontakt się urwał (gość w WH). Szybki telefon do banku i już wszystko wiedziałem. Jako, że był weekend kwota nie zostało jeszcze zrealizowana. Mogłem anulować przelew. Od tej pory na WH już nie zaglądam. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocsid Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (...) z Gdanska (Wybrzeze Obroncow) (...) Raczej Obrońców Wybrzeża. Najdłuższy falowiec w Europie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Właśnie wstałem. Ciekawe jak dzisiaj się sprawa potoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Co do naszej kochanej Policji mam mieszane uczucia. Miałem z nimi do czynienia dwa razy. Raz jak otrzymałem kamień zamiast telefonu, skończyło się tylko na tym, że musiałem zmarnować swój czas na przesłuchania i mówić w kółko to samu paru funkcjonariuszom. Drugi raz chodziło o to, że pożyczyłem komuś cyfrówkę i nie kwapi się do oddania (tylko tutaj sęk w tym, że mu ją ukradli, a on całą sprawę olał) i Pan komendant powiedział mi, żebym mu założył osobiście sprawę bo oni mają to gdzieś. Jedyny moim zdaniem najskuteczniejszy sposób to albo zadzwonienie w takim przypadku na telefon domowy i najlepiej jak odbierze mamusia, ale list z jakieś kancelarii adwokackiej. Jeśli ktoś Cie dobrze zrobił w balona jest możliwość, że policja go po prostu nie znajdzie i umarza śledztwo. W przypadku cyfrówki nikt nie popełnił przestepstwa czy wykroczenie wobec czego jedyną drogą jest powództwo cywilne. W topicu wszystkie dane osobowe oszusta są znane więc policja z pewnością sobie poradzi jeśli tylko będzie chciała. Żeby tak się stało trzeba porozmawiać na przesłuchaniu z policjantem prowadzącym śledztwo i jeśli sprawę będzie miał zupełnie gdzieś (w co wątpię) to napisac zażalenie do komendanta policji (ale to ostateczność). Druga sprawa, że telefon do mamusi i postraszenie sądem rzeczywiście może pomóc szybciej niz policja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.