Arek F. Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Kurcze. Modlę się żeby nie zbanowali. Czy jeżeli widzę że Google pobiera moją mapę witryny, a na forum wchodzi bot, to oznacza że mnie nie zbanowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Kurcze. Modlę się żeby nie zbanowali. Nie zbanuja. Tylko zrob porzadek na stronie i moja rada na przyszlosc. Poczytaj dzial dla poczatkujacych na tym forum. Jeden dzien to krotko jak dla strony pozycjonowanej przez Ciebie (nie obrazaj sie chociaz ). Czytaj forum, pytaj i bedzie ok. Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek F. Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 zrob porzadek na stronieOdrazu wywaliłem wszystko, jak tylko powiedzieliście. Widziecie. Czasami ktoś chce dobrze, a co wychodzi...Jeden dzien to krotko jak dla strony pozycjonowanej przez Ciebie Jeden dzień to ja miałem ten .... kod na stronie. I żałuję teraz baardzo. nie obrazaj sie chociaz Nie obrażam się Dziękuję wszystkim serdecznie za pomoc. W przyszłości będę mądrzejszy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starling Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Heh,ja na samym początku korzystałem z podobnego i do dziś strona jest wysoko pod trudnymi hasłami w top 10,pod hasłem które uważane jest za jedno z trudniejszych w sieci.Jedyny maknkament to strona wpada w top 10 i wypada i tak co tydzień.Sam bardzo dawno temu przestałem korzystać z takich metod na rzecz white SEO:D. UX+SEM=ROI! mail:dszpak(malpa-at)gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 W innym temacie wspomniałam o tym, że już na początku swojej przygody trafiłam na artykuł spamera i właśnie o ten mi chodziło. Znalazłam go teraz pod adresem webas.pl/pozycjonowanie.php. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ten art ma kilka lat i jest już nic niewart, kiedyś może i te techniki były skuteczne a teraz ukrywanie słów kluczowych w komentarzach jest karalne przez wyszukiwarki. Ale znam wiele osób co się upierają że dzięki temu artykułowi pozycjonują swoje strony i mają dobre wyniki ale to chyba w innej wyszukiwarce niż google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wiem o tym, bo kilka lat temu na niego trafiłam ;> Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Nowy wpis: Dlaczego "Ania Gotuje" tak wysoko rankuje w Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ja też kiedyś z niego się uczyłem i zawsze się zastanawiałem dlaczego mojej strony nigdy nie widać w serpach, a teraz już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.