°K° Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Dziękuje wszystkim za serdeczną współpracę. Odchodzę ponieważ moje przekonania i punkt widzenia biznesowy mija się z Kierunkiem biznesu tego forum. Dodatkowo się skomercjalizowałem a to niemożliwe żebym był komercyjnym moderatorem. Dziękuje za poświęcony wspólny czas Pozdrawiam Forumowiczów Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Powodzenia! Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Cześc Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Co Ty mi tu? Szlag! Wracaj natychmiast, zabraniam. ps. wszystko się skomercjalizowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 także pozdrawiam i dzieki za moderacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 °K° trzymaj się i życze powodzenia Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Dyskusje w koszu ustaną Dzieki za trzymanie wachty na forum Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 dzieki za skasowanie blogu zlego sir nimka ! Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Fak... śledziu, wracaj Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 dzieki za skasowanie blogu zlego sir nimka ! nie ma co się przedwcześnie cieszyć Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 No wielka szkoda, zawsze lubiłem czytac posty pana °K°... Wszędzie ta komercha i komercha. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ech szkoda Ale nie wierze w te skomercjalizowane wytłumaczenie Bardziej stawiam na to że skończyła się już cierpliwość. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neeon Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale nie wierze w te skomercjalizowane wytłumaczenie Bardziej stawiam na to że skończyła się już cierpliwość. też coś mi się tak wydaje ileż można odpowiadać na te same pytania darmowe ogłoszenia | KATALOG STRON | Next-Jobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Albo następny kolega wyfrunoł nam za Odrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 też coś mi się tak wydaje ileż można odpowiadać na te same pytaniaEch, patrzcie na avatar, zarobił już tyle kasy, że potrzebuje więciej czas na liczenie pieniądze PS: Szkoda, nawet jeśli często miałem inne zdań, wiem, że °K° będzie nam brakować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.