Skocz do zawartości

Pozycjonowanie pod konkretne słowo

Kamil Pawlik

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, moim zdaniem w tej kwestii lepiej polegać na doświadczeniu innych niż przekonać się o skutkach na własnej skórze. Ja też kiedy trafiłam na pierwszy artykuł o pozycjonowaniu, wierzyłam we wszystko co było w nim napisane i oczywiście zastosowałam się do tego i skutkiem było usunięcie z wyszukiwarek.

✅ Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego — promocja Black Weeks od 17 do 30 listopada 2025 r. 

☑️ Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala.

No ja też na samym początku miałem podobnie, ale jak widać spodobało mi się to, gdyż do tej pory zebrałem banów około 40stu, z tymże spora większość była 'kontrolowana'.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności