Ka-lolek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 tak jak w temacie.. pytam, bo google nie akceptuje stron o tematyce hazardu:) ktos wie jak patrzy na kwestie bukmachesrtwa? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zapytaj u źródła. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 też Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ostrzeżenie: Korzystanie z gier hazardowych jest ryzykowne. Korzystając z gier hazardowych udostępnianych na tej stronie, podejmujesz ryzyko utraty pieniędzy, bądź ryzyko poniesienia uszczerbku na zdrowiu psychicznym. Grasz na własne ryzyko! Wycinek z jednej ze stron z zakładami bukmacherskimi...To chyba wyjaśnia sprawe... Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja mając A$ w katalogu dostałem link do podstrony z takim wpisem, że nie zgodna Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Bukmacherskie zakłady to hazard. Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoprocent Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Bukmacherskie zakłady to hazard. jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. to nie jest hazard! Gry za SMS Wyślij sms i wygraj kasę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ale nas nie interesuje, czy to jest obiektywnie hazard, tylko co Google o tym sądzi. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.to nie jest hazard! a co to jest ? kółko różańcowe ? Nie zdziwiłbym sie, gdybyś posługiwał się ograniczoną definicją hazardu wynikająca z etymologi słowa a dotycząca tylko gier losowych - jak to jest na przykład w Wikipedii - nomen omen w tej samej Wikipedi wszelkie określenia typu "zakłady pieniężne" z konsekwencja prowadzą do hasła hazard. Co innego jednak znaczy hazard w wersji arabskiej które wymyślone zostało do określenia gier karcianych, a co innego w Angielskim gdzie po prostu oznacza ryzyko. Jak pisze pani Janka Pomianowska hazard to nie tylko karty. Pojęcie to mieści w sobie wszystkie gry, w których zyskać lub stracić można pieniądze, a o sukcesie w dużej mierze decyduje ślepy los. Do gier hazardowych można więc zaliczyć zakłady sportowe, loterie, karty, rzutki, kości, wyścigi konne, (a nawet wyciąganie z automatu metalowymi szczypcami pluszowego misia). O ile w wielu przypadkach "rozmycie definicji" to kwestia przypadku, czy niedokładności i kruszenie kopii o ich sprecyzowanie to niewinna zabawa (vide black seo ). O tyle w przypadku hazardu firmom bukmacherskim wcale nie zależy na powiązaniu zakłady=hazard. Najbardziej znany "chwyt Piarowy" bukmacherów to puszczenie plotek o ludziach którzy "złamali system" i dużo zarobili, opowiadanie o geniuszach nie wpuszczanych do kasyn itd - każde takie wydarzenie zwiększa zaangażowanie u potencjalnych naśladowców a w konsekwencji zyski . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataBLOG Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ja definicję Pani Janki rozszerzył bym jeszcze o "życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.to nie jest hazard! Napisanie takich dwoch linijek jednej po drugiej to naprawde mocny przyklad konfliktu wewnetrznego Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyborowagold Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Na moje zmęczone oko to szukam odpowiedzi na pytanie czy robiąc stronkę pod promowanie zakładów bukmacherskich i pokera google nie doda mi jej do wyszukiwarki? Mogę pozycjonować na własną rękę???? (bo jak narazie nie znalazłem chętnych do pomocy, albo mało szukałem owermars15@gmail.com ) Czy google może usunąć mi stronę za to że są na niej linki do buków?? może mi jej nie dodać do wyszukiwarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toseo Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Kwestia google odnosi się tylko i wyłącznie do adsense. Popatrz na inne strony - są w wyszukiwarce ? Pozdrawiam Zainteresowania ? Hoduje karpie koi a także prowadzę sklep z folia epdm na dach. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Sprawdź https://foliapond.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 owermars15@gmail.com- ta 15 zle mi sie kojarzy:)po co ktos ma ci pozycjonowac taka strone skoro sam na tym moze dobrze zarobic? LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyborowagold Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 DOBRA A CO DO GOOGLE?? NA 100%?? I NIE wyrzucą? 15 ci się źle kojarzy a.. 1 11 21 1211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.