Wojciech Łuczak Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Mam pytanie: Czy ktoś jeszcze to dostał? E-mail wysłany w odpowiedzi na zamieszczenie ogłoszenia na stronie www.forum.optymalizacja.com dotyczącego zlecenia napisania notatek,artykułów Jeżeli ogłoszenie jest nadal aktualne,zapraszamy do umieszczenia go w Naszym Serwisie.Witamy! GANTOO.com - zlecenia przez Internet GANTOO.com to serwis ogłoszeniowy, dzięki któremu możesz szybko i przede wszystkim zupełnie za darmo zlecić wykonanie dowolnej pracy, projektu czy usługi. * Prowadzisz własną działalność gospodarczą i szukasz kontrahentów? * Szukasz pracy lub jesteś pracodawcą? * Szukasz specjalisty w konkretnej dziedzinie, np. projektanta stron www? Jeżeli na jedno z powyższych pytań odpowiedziałeś "tak" - zapraszamy do odwiedzenia naszego Serwisu. Wejdź na www.gantoo.com, skorzystaj z darmowej rejestracji, umieść swoje ogłoszenie - to wszystko! Serwis jest aktualizowany na bieżąco, o każdej nowej interesującej Cię ofercie będziesz automatycznie powiadamiany poprzez e-mail. Wszystko bez wychodzenia z biura i zbędnego marnowania czasu! Zapraszamy do częstego odwiedzania Serwisu Zleceń GANTOO.com! Z pozdrowieniami, Dział Marketingu Gantoo.com Marcin Bogusz marcin.bogusz@gantoo.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
var1at Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ja dzisiaj zadzwonilem do kolesia który reklamuje oprogramowanie do gabinetów lekarskich (na życzenie klientki) zapytalem sie czy klientka wyrazila zgodę na otrzymywanie treści reklamowych, pozniej opowiedzialem ze juz w tym kraju za spam mozna po sądach ciągać.... stawiał się troszkę, ale na 99% wywali naszego maila z bazy google netsprint szukacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ja też to gó**o dostałem jaki paragraf można mu przytoczyć aby musiał spodnie zmienić ? pytam serio też zadzwonię prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jestem za karą śmierci lub chłostą na stadionie. Nie przesadzacie? Ja dziennie dostaję 200-300 spamów. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Spam, który łapią filtry to może do mnie tonami przychodzić (i przychodzi) Ale jak koleś na początku mówi, że znalazł moje ogłoszenie o tym i o tamtym na forum PiO i mi reklamuje jakiś swoj portalik z ogłoszeniami to już się wkurzyłem (ale nie tak znowu bardzo ). Trzeba tępić takie zachowania i robić im zasłużony czarny PR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 https://whois.domaintools.com/gantoo.com mozna pospamować na komórkę Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. QualityDent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zastanawiałem się czy nie podać ich maila mojemu adderowi...................., ale to już by było przegiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 no niestety wyjdzie ze będzie trzeba dział ogłoszeń zrobić dla zaologowanych tylko i wyłącznie tak jak kosz. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.