Toto Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca mam jakieś stare blogi, odkopałem to niedawno w takich domenach przykladowa-nazwa. wordpress . com Na każdym z takich blogów mam po 20-30 artykułów. Od kilku lat (5-6) nie było tam nic publikowane. Widzę, że tych stron nie ma w indexie, albo niektóre są (na 30 podstron zaindeksowane np 1-2). Zastanawiam się czy warto to reanimować i próbować wrzucić w indekser? Wstępnie zrobiłem taki zabieg i na ten moment nie widzę rezultatu. Może trzeba poczekać dłużej na efekty? ale pojawia się drugie pytanie: czy warto? Bo może zabrać artykuły (pisane kiedyś ręcznie) i wykorzystać ja na zupełnie nowych domenach? Czy możecie coś doradzić? Piana PUR - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. Rekuperacja a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toto Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca podbijam temat Piana PUR - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. Rekuperacja a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubinium Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca jak się nie indeksuje to nie ma co walczyć, tym bardziej jak nawet nie jest to na Twoich domenach Skuteczne indeksowanie linków w w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Czasem dla zwykłego spokoju głowy lepiej odpuścić stare projekty. Jak te domeny wyglądają, jeśli chodzi o profil backlinków? Są jakieś mocne? Jak nie, to zawsze można wrzucić teksty z nich do ChatGPT i poprosić o napisanie nowych, uwzględniających aktualne potrzeby, po czym opublikować je w innym miejscu. Niekoniecznie na zapleczówce, bo to może być treść artykułu sponsorowanego, w którym przemycisz linki do swoich projektów. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu (do 40% taniej do 16 sierpnia 2026 r. z kodem wakacje26) Nowy wpis: Jak AIO obniża CTR z wyników organicznych i co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernesto Opublikowano wczoraj o 00:00 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 00:00 Dwa miesiące temu odkryłem swojego bardzo starego bloga na platformie blogger i wrzuciłem tam kilka nowych artykułów. Zindeksowały się ale starych artkułów google nie chce indeksować. Nie ma sensu z nim walczyć. Praktyczne poradniki o tworzeniu i rozwijaniu biznesu online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam6lok Opublikowano 23 minuty temu Udostępnij Opublikowano 23 minuty temu Ja bym najpierw sprawdził, czy te stare wpisy mają jakiekolwiek linki, ruch albo historię w google. Jeśli praktycznie nic tam nie ma i po 5, 6 latach większość podstron wypadła z indeksu, to raczej nie liczyłbym na dużą wartość samej subdomeny wordpressa. Jeżeli artykuły są dobre i nadal aktualne, bardziej sensowne może być ich odświeżenie i wykorzystanie na własnej domenie. Tylko nie wrzucałbym ich 1:1, lepiej zaktualizować treść, rozbudować i dopasować pod konkretne frazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi