Grzegorz881 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Tak jak w temacie. Ostatnio sobie grzebałem w internecie, szukając różnych trendów marketingowych czy coś nowego się pojawiło i natknąłem się na artykuł o evergreen content. Szczerze mówiąc, dla mnie to nowe pojęcie i wcześniej o nim nie słyszałem. Podrzucam Wam link do artykułu: https://trailblazercontent.pl/czym-jest-evergreen-content-jak-stworzyc-wiecznie-zywe-tresci/ Może komuś się przyda, a jeśli są osoby, które mogą się wypowiedzieć w tym temacie, chętnie poczytam co o tym sądzicie. Edytowane 5 minut temu przez zgred spamer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Grzegorz881, jeszcze raz, bo chce zrozumieć: Artykuł dzisiaj opublikowany Nie jest zaindeksowany w Google Trafiłeś na niego całkiem przypadkowo Wybitnie kiepski marketing szeptany Godzinę temu, Grzegorz881 napisał(a): chętnie poczytam co o tym sądzicie https://www.forum.optymalizacja.com/search/?&q=Planeta-seo %3A Evergreen&quick=1&search_and_or=and&sortby=relevancy Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Bocik do indeksowania. Jeśli ktoś w marketingu nie słyszał o evergeen content to naprawdę jest zielony PS. Treść na stronie też tworzona przez AI. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi