Cxz Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Tak, tak, już prawie! jesteśmy na drugim miejscu, a to mówi samo za siebie: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=wy...zczadach&lr= Spodziewamy się, że lada dzień najtrudniejsza fraza padnie! Ty też możesz przycznić się do sukcesu - dodawaj jedyny, niepowtarzalny content, umieszczaj nasze owce na swoich stronach, bądź współtwórcą stada! Cxz www.wypas-owiec-w-bieszczadach.pl była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Wow, no to... ten... no... gratulacje Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 teraz kazdy sie rzuci na wypas i sie zrobi taka trudna fraza ze trzeba bedzie nowe okreslenie znalesc Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 to będzie fraza na następne mistrzostwa w pozycjonowaniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Bravo. Kurcze no bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoczokwik Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Wypas owiec w Bieszczadach z soczkiem w ręku. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. TopBlogger - o blogowaniu 2. Staffordshire Bull Terrier Dark Side Tak Wiele Miłości 3. sobek.pl - język angielski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 kurde już jeden temat w koszu, to drugi założył boshe ludzie dajcie se siana ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Dlaczego od razu kosz? Fraza jest chyba znana w kręgu użytkowników forum, jak dla mnie dobry dowcip Ja też mogę się pochwalić, wprawdzie nawet sie nie przykładam do tak trudnej frazą jak 'wypas owiec w bieszczadach' ale udało już mi się zdobyć TOP10 pod 'wypas' i 'wypas owiec' bez linków z tymi anchorami ;> strona www.agjkl.com/test.php [takie tam testy na popularnej formowej frazie, ciekawe kto jeszcze na niej testuje:)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 no sory chcecie robić konkurs na tę frazę a gdzie moje błogosławieństwo? STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zacha Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Feest trudna fraza Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta. Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoczokwik Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 no sory chcecie robić konkurs na tę frazę a gdzie moje błogosławieństwo? może tak dla rozgrzewki, dla leczczów takich jak ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. TopBlogger - o blogowaniu 2. Staffordshire Bull Terrier Dark Side Tak Wiele Miłości 3. sobek.pl - język angielski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOMAN Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Kiedy ja będę miał wolne i był taki twórczy? Wiktor [goryl] Pacocha.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Coś słabe te wasze pozycjonowanie, na hasło "wypas owiec w bieszczadach za wyjatkiem czarnych baranów" nadal tej strony nie widzę Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No niby są drudzy ale już taka fraza, że to koniec. Naprawdze gratuluje z całego serca ;P Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 na taka fraze trzeba preprowadzic powazny audyt strony ja tez dolacze do tej frazy i zobacze na jakie miejsce wskocze :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.