Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Według tego co wiem wygląda to tak (jeśli się mylę, to niech ktoś mnie poprawi):

1. Pobierane jest 250 linków dla każdej strony w systemie (czyli dla każdego pobrania twojego linka obok niego jest jeszcze trochę innych).

2. Przy każdym odświeżeniu strony wyświetlanych jest losowo 5 spośród 250.

...i tyle. Robot trafi, to masz backlinka.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ W topX.pl do końca Świąt Wielkanocnych 8 pakietów 30% taniej!

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  wyciorex napisał(a):
Ja z innej beczki. Nie wydaje wam się że site z yahoo spada na ryj i co za tym idzie punkty też spadają ?

Tydzień temu Yahoo obniżyło site większości stron o około połowę i teraz weblink kończy aktualizować te strony.

Widać to bardzo ładnie na wykresie: https://www.e-weblink.com/statistic.php

Prawda jest taka, że nagłe spadki i górki to norma w tym biznesie tak wiec trzeba się do tego przyzwyczaić.

sleaquit napisał(a):
  ????? napisał(a):
  sagittariuspl napisał(a):
include("***********************.php");
$ew=fetch_weblink();
if (!ereg("x906", $ew)) echo $ew;

I teraz ja dodam link "x906" do systemu, przydzielę kilkaset tysięcy punktów i ty dostaniesz bana za niewyświetlanie linków.

komunikatow jest 5 (5 linkow) i wystapuja jednoczesnie

z pewnoscia wiesz ze mozna warunek rozwinac do wszystkich 5, ale ty postanowiles uczepic sie przykladu...

dokladnie. kij w oko tym co sie czepiaja - jak ktos woli niech zamiast ereg da preg_match

to jest kawalek kodu, ktory u mnie i tak wyglada inaczej, ale pozwala na niewyswietlanie linkow z info o braku autoryzacji - a w przypadku jej autoryzacji - automatycznie pokazuje odpowiednie linki.

kto madrzejszy wie jak to wykorzystac. prosty kawalek kodu a mozna nim zdzialac cuda - ale to tylko u inteligentnych spamerow, a tu takich malo jak wynika m.in. z tej dyskusji.

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

"WAŻNE! Odbierz swój rabat" napisał(a):
Rabat dla użytkowników PiO!

telvision napisał(a):
Rozumiem ze pobranie linkow 3272 oznacza ze na tylu stronach sie on wyswwietla? czy to nie za duzo na poczatek?

To ze link został pobrany 3272 razy oznacza ze wylecial w x paczkach (po 250 linków) na domeny podpiete do systemu i bedzie na nich przebywał 24h po tym terminie domena pobiera kolejną paczkę z linkami

Czy to dużo ? wszysko zależy jaka domena i w jakim czasie ale sugeruje zaczynać od 1000 punktów na lekkie frazy

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

Dzisiaj na wielu serwisach (różne serwery) mam "trwa pobieranie linków" - żadnych innych komunikatów, po wyczyszczeniu folderu eweba to samo - czy to oznacza że eweb nie ma czego przydzielić na moje strony czy coś działa nie do końca dobrze?

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Więcej linkujcie to będą linki. A na poważnie zgłaszałam wcześniej że jest jakaś rozbieżność pomiędzy przyrostem stron a spadkiem WPL i na odwrót - być może właśnie teraz wyszła błędna kalkulacja a jeśli nie to Xann usuń szybko ten błąd zanim stanie się to co pisze Mikeusz ;)

mikeusz napisał(a):
służy to zaindeksowaniu przez G tych linków, aby potem łatwiej było je wywalić z indeksu.

Wesołych Świąt Kochani :o

U mnie jest tak samo od kilku godzin na wszystkich stronach więc mniemam że cały system leży jeśli każdy ma z tym problem. Brak link ów to brak linkowania więc chyba ktoś od xanna mógłby coś więcej powiedzieć na pytanie co się dzieje i kiedy ten problem zniknie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Rano zatrzymane było wysyłanie linków przez kilka godzin, linki wychodzą już na bieżąco, ale faktycznie mógł powstać niewielki zator i nie wszystkie strony od razu otrzymały paczkę z linkami.

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Zainstalowałem webmini TU i gdy klikam DODAJ SERWIS pojawia się błąd. Czy ktoś się z tym spotkał?

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności