Kiler Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kryzys panowie, nawet punkty sa na minusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 punkty na minusie, serwisy na wszystkich kontach wyzerowane, a klient nie moze dostac przelewu za ktory wlasnie zaplacil. czy dostaniemy rekompansate za to, ze placimy regularnie za konta pro, a o 10 rano nie mozemy uzywac naszych narzedzi? Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan165 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 punkty na minusie, serwisy na wszystkich kontach wyzerowane, a klient nie moze dostac przelewu za ktory wlasnie zaplacil.czy dostaniemy rekompansate za to, ze placimy regularnie za konta pro, a o 10 rano nie mozemy uzywac naszych narzedzi? Punkty właśnie wróciły, błędy techniczne wszystkim się zdarzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 @kasztan165 - tak, ja to naprawde rozumiem, tez nie jestem swiety. ale nikt mi nie wyswietlil info, ze trwaja prace. a jesli ja nieoplace konta (a sms potrafi przyjsc w nocy) to mi wyrzuca wszystkie przelewy od razu - dlatego ja w tym przypadku nie uznaje "wybaczania" ja szanuje wlascicieli systemu (pisalem o tym wielokrotnie), a prosze tez, zeby oni dbali o moje interesy jako swojego klienta Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-weblink.com Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 @sagi, jeśli więcej osób potwierdza problem z nocnymi smsami, to możemy przedyskutować temat ich wstrzymywania na czas ciszy nocnej. Jeśli chodzi o poranne problemy techniczne, szkoda że nam nie wybaczasz . Musisz jednak uwierzyć na słowo, że dbamy o dobro użytkowników systemu, czasem tylko technika odmówi posłuszeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeusz Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Co do samego spadku punktów dla domen z BL > 100 mogą być widoczne różnice w sytuacji gdy wartość site Yahoo znacząco przewyższa wartość site Google......... Jakie będą to różnice? Mam domeny gdzie site G jest 10 razy mniejsze jak Y. A nawet takie gdzie różnica jest 20 krotna na korzyść Y lub większa. Domeny te dają mi sporo pkt, jak na moje możliwości, stąd moje pytanie z zmiany w tym zakresie. dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 @sagi, jeśli więcej osób potwierdza problem z nocnymi smsami, to możemy przedyskutować temat ich wstrzymywania na czas ciszy nocnej. Jeśli chodzi o poranne problemy techniczne, szkoda że nam nie wybaczasz . Musisz jednak uwierzyć na słowo, że dbamy o dobro użytkowników systemu, czasem tylko technika odmówi posłuszeństwa. no smsy zmiencie tak na 20-21 nie wybaczam podejscia. na moim koncie powinna sie pojawic informacja o chwilowych problemach. takich rzeczy nie mozna zamiatac pod dywan Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Favre Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Jakie będą to różnice? Mam domeny gdzie site G jest 10 razy mniejsze jak Y. A nawet takie gdzie różnica jest 20 krotna na korzyść Y lub większa. Domeny te dają mi sporo pkt, jak na moje możliwości, stąd moje pytanie z zmiany w tym zakresie. A jak tam ci się prezentuje ilość punktów po 15 grudnia? Mocno ucięło? Jako że site w Y! można łatwo zdobyć to cięcie punktów względem site w G to zmiana na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to się porobiło? Liczba punktów spadła mi około o połowę, przy czyn serwisy mają BL>100 w Yahoo. Tak to wygląda: Google: 1,485 / Yahoo: 1,405 / BL: 262 / PR: 3 / Out: 0 (30%) / IP: 89.161.155.132 Google: 4,175 / Yahoo: 9,620 / BL: 3,619 / PR: 2 / Out: 21 (-70%) / IP: 89.161.155.132 Wczoraj (może przedwczoraj) spadła mi liczba punktów o ok. połowę a po 15. grudnia mam mieć więcej niż mam obecnie. Punkty otrzymane za serwisy 10,625 Punkty otrzymane za serwisy po 15 Grudnia 2010 11,186 Mógłby mi ktoś szybko wyjaśnić za co ten spadek? I co oznaczają te procenty w nawiasach? https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 nawiasy Cię informują ile tracisz punktów za linki wychodzace. popatrz na wykresy dla każdej domeny i dowiesz się czemu spadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 nawiasy Cię informują ile tracisz punktów za linki wychodzace.popatrz na wykresy dla każdej domeny i dowiesz się czemu spadło Ok, rozumiem. Czyli zapis (-70%) oznacza, że liczba punktów za serwis została pomniejszona o 70%, to co w takim przypadku oznacza zapis (30%) ? =) I tak jeszcze na marginesie. Gdzie znajdę serwis, który umożliwi mi taki monitoring jak dla serwisów w e-weblinku? Czyli zmiana BL[G|Y]/site[G|Y]/PR w czasie? https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 to co w takim przypadku oznacza zapis (30%) ? =) jak tam masz -70 to tutaj masz ? Pomyśl, a jak dojdziesz satysfakcja gwarantowana I tak jeszcze na marginesie. Gdzie znajdę serwis, który umożliwi mi taki monitoring jak dla serwisów w e-weblinku? Czyli zmiana BL[G|Y]/site[G|Y]/PR w czasie? panel e-weblinka https://www.forum.e-weblink.info/ https://www.e-weblink.com/faq.php https://www.forum.e-weblink.info/informacje-systemowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Bonus 30% od postawy, dobrze myślę? https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jeaaaaaaa mówiłem, ze satysfakcja gwarantowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jeaaaaaaamówiłem, ze satysfakcja gwarantowana Energia mnie rozpiera niesamowicie https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.