lozik Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 mam jedno pytanie gdzie albo jak można usunąć konto z e-weblink? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Xann gdzieś tu oferował pomc w wyprowadzce, nie wiem tylko czy domeny są potem bezpieczne, pewnie są, ale jak to On mówi, po co walczyć z konkurencją, jak można ją podpiec - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 mam jedno pytaniegdzie albo jak można usunąć konto z e-weblink? wystarczy zmienić e-mail na nie istniejący i wpisać z palca hasło : afjafafalalfjalfalkfoifcacmaori Panowie jak by nie patrzeć zawsze jest ktoś z drugiej strony barykady , nie mniej jak widzicie wszystkie działania jakie podejmuje i podejmowałem służyły tylko i wyłącznie dobru systemu a co za tym idzie dobru jego użytkowników a po osiągniętej pozycji na rynku jak widać udaje mi sie to dobrze. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Bezpieczni możecie być tylko mówiąc, że e-weblink jest najlepszy E tam. Ja ile jechałem po e-webie, a jakoś z systemu nie wyleciałem. A jeżeli osoby mają powiązania z Panem Jań to chyba warto być ostrożnym. Pamiętamy jak Pan Jań "uczciwie" walczył przed startem swojego systemu. Widzę, że teraz na PiO rozmawia się tylko o swl. Może i ja jakiś stworze bo tak to kurcze odechciewa się wchodzić na PiO bo osoby, które mogły by coś wnieść to siedzą i się kłócą.. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Xann coś nie można opłacić konta PRO, weź sprawdź. Mam coś takiego: ssl.allpay.eu używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa.Ten certyfikat utracił ważność 2008-09-18 01:59. (Kod błędu: sec_error_expired_certificate) Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ci co przebywaja na IRC'u (nie mowie o kanale #SEO) doskonale wiedza, jak dbasz o bezpieczenstwo systemu i userow cos mowi haslo server status ? to bylo jawne upublicznienie wszystkich danych - a tak z tym walczysz jak LEF na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 @Buncol dziękuję za informacje , uległ zmianie adres allpay który zmienił domenę na dotpay - poprawione - można płacić Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Xann jeśli mógłbym zapytać - przez kogo e-weblink został uznany najlepszym? [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 giker jak napisałem przez użytkowników tego forum https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=41212 Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Xann dopisz na tym bannerku, że rok temu Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Xann, ale takie coś musi być na banerku jak ten - w przeciwnym wypadku wprowadzasz ludzi w błąd, dodatkowo powinien linkować do danej ankiety. Myślę, że i na to znajdą się paragrafy Nie żebym się czepiał, ale chcę dbać o Twoją uczciwość względem prawa i konsumentów [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrypcik Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Xann jeśli mógłbym zapytać - przez kogo e-weblink został uznany najlepszym? Syrenka tez kiedyś była najlepszym samochodem w Polsce. cos mowi haslo server status ?to bylo jawne upublicznienie wszystkich danych - a tak z tym walczysz jak LEF na forum Xann, o co chodzi z tym server status bo jestem zaniepokojony? Jestem jaki jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 @CrashXT a do byłego prezydenta zwracasz się Pane były prezydencie ? @giker dlaczego musi ? Został uznany za najlepszy i już. C o mam jeszcze zamieszczać podpisy 50 tys osób w banerku ? @skrypcik też nie wiem i jak ty też jestem zaniepokojony Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Xann - ja naprawdę nie mam zamiaru tutaj prowadzić wojenek - nie moja brocha. Nie znam się na prawie i tych innych pierdołach - szczególnie w Kaczogrodzie - ale z tego co wiem, używanie przymiotników jak "najlepszy", "najtańszy" itd. w reklamie (a baner na forum tym jest) musi wskazywać w jakich konkretnych warunkach jest "naj" - czyli w tym przypadku: E-Weblink został uznany za najlepszy system wymiany linków na forum PiO w 2007 roku [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Xann - ja naprawdę nie mam zamiaru tutaj prowadzić wojenek - nie moja brocha. wcale nie uważam że prowadzimy jakąś wojenkę natomiast uważam to za dyskusję i w cale się nie obrażam tak jak powiedział CrashXT można po mnie jeździć ale na bana trzeba sobie zasłużyć z drugiej strony dwie przeciwstawne opinie to nie wojna PS. gdzie to pisze ze musi ? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.