zoozool Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 co 10k pani we fleszy zdejmuje 1 część garderoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 zoozool nie CO tylko ZA Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 ja też się cieszę, że zostałem supermanem @Xann - o której zaczyna się u Ciebie 'jutro'? bo nie wiem czy usnę z ciekawości co tam szykujesz. ostatnim razem dostaliśmy kalkulator punktów - małe takie bździągwo, tak naprawdę mało przydatne, ale cieszy i to bardzo. swoją drogą wiem na co idzie kasa z kont pro - niby to nie moja brocha, ale wiem za co tak wielu płaci - za te wszystkie bajery, którymi na się zasypuje. widać, że coś się dzieje. ręka do góry kto chce płacić za seo.net tylko, żeby widzieć, że on wogóle żyje? //EDIT a jak grubo jest ubrana? bo nie wiem czy mi starczy i proszę co miesiąc nową Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 zoozool nie CO tylko ZA z przelewem na konto zoozool tylko nie pomylcie sie w "O" swoją drogą wiem na co idzie kasa z kont pro - niby to nie moja brocha, ale wiem za co tak wielu płaci - za te wszystkie bajery, którymi na się zasypuje. widać, że coś się dzieje. ooo nie ziomuś, laptop to co ? dzieci z chin napracowały się by swoimi małymi łapkami go zrobić... a na koniec, tutaj się już zdenerwowałem, TRÓJKĄTY o które walczyłem na # od dawien dawna, dostałem wreszcie, moje trójkąty moje kochane trójkąty, spróbuj mi tylko po nich pojechać, a znajdę twoją rodzinę, siostrę brata, mamusię tatusia, i powiem im, ze... no coś na pewno im powiem RĘCEPRECZ ODTRÓJKĄTÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 @zoozool - jeśli mialeś na myśli, że chwalę @Xann'a, ze cala kasa idzie na system to jesteś w błedzie. jego pomysł, jego kasa, niech robi z nią co chce. ja się tylko cieszę, że odwdzięcza się on nam za nią jakimiś tam bajerami a laptop'a z konkursu nikt Ci nie zabrania przecież zabrać do domu swoją drogą - te kwadraciki trochę mało czytelne są - ale teraz wiadomo które strony podskoczyły, a nie tylko top5 Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 swoją drogą - te kwadraciki trochę mało czytelne są - ale teraz wiadomo które strony podskoczyły, a nie tylko top5 czerwony spadł site niebieski wzrósł site są jeszcze jakieś ? P.S jako jedyny walczyłem o nie, nikt nie dawał im szansy powrotu, nawet tyci tyci @zoozool - jeśli mialeś na myśli, że chwalę @Xann'a, ze cala kasa idzie na system to jesteś w błedzie. jego pomysł, jego kasa, niech robi z nią co chce. ja się tylko cieszę, że odwdzięcza się on nam za nią jakimiś tam bajerami skąd, że znowu, zaś, przed chwilą pytałes, się na co idzie kasa z PRO, a teraz piszesz, że masz to w trąbce wiesz, ja tam z miłości do PiO, po tym co się dzieje ostatnio kochajmy się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 nie do końca tak. dwa słowa sprostowania: ile zarabia system to mi jest obojętne, wszak nie moja sprawa. cieszy mnie tylko, że za tą kasę dostaję jakieś usprawnienia. a z tym na co idzie kasa - miałem na mysli, że ciągle są jakieś modyfikacje, mniej lub bardziej trafione, ale wszystko, żeby nam ułatwić pracę. a równie dobrze mogłaby być oplata za to co jest, a nowości raz na pół roku - programista mniej by wziął (chyba, że siedzi na etacie i inaczej by się nudził) Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 cieszy mnie tylko, że za tą kasę dostaję jakieś usprawnienia. jutro jak pisał Xann ma być, coś, jakiś wypasik (może nowe kolorki trójkącików) ostatnio prosiliśmy go by można było odwiedzać profile userów i głosować na nich... zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 My system traktujemy jako wasze narzędzie pracy , zdaje sobie z tego im więcej zadowolonych użytkowników tym lepiej dla obu stron , dlatego system w miare możliwości będzie się rozwijał sukcesywnie o nowe narzędzia , ps. dla zoozoola dorobmy opcje blog, czat i my galery Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 ps. dla zoozoola dorobmy opcje blog, czat i my galery i głosowanie, głosowanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 to ja proponuję taki portal społecznościowy - pogłosujemy sobie na nasze 'wartościowe strony' - moze wybierzemy miss i mistera tylko, żeby można było otwierać klany posiadaczy wiki, dmozów i tekstow piosenek łoł, nakręcilem sie, będzie się działo, oj będzie Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 A jA cHcEm muDz oCenIIaĆ lÓdZiuFF fOtKi %-) [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomp3 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam Jesli chodzi o systemy linkowania to jest to dla mnie nowośc. Ale po przeczytaniu masy postów doszedłem do wniosku ze jednak sprobuje. Odpalilem skrypt na stronie. Mam kilka pytan: Strona istnieje dopiero 4 miesiace. 1. Mam 0 punktow na jakiej zasadzie beda przyznawane punkty? 2. Jaki jest sredni przyrost linkow i jak sie ma to do punktow (im wiecej punktow przeznacze na link to jest on czesciej wyswietlany?) 3. Jesli wykupie abonanment to ile punktow zostanie mi przyznane? 4. Czy 50 000 punktow to duzo? Wiem ze pytania dla niektorych sa tutaj absurdalne ale potrzebuje troche wyjasnien Z gory dziekuje. aktualności motoryzacyjne - portal o tematyce samochodwej VW, Audi, Skoda, Seat Forum VW - forum o tematyce samochodwej VW, Audi, Skoda, Seat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagittariuspl Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 jest już jutro? można już zacząć szukanie tego nowego bajera? Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie! Rabat dla użytkowników PiO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Xann znowu zaspałeś ? Czekamy już 12 godzin. Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.