Xann Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 No sam jestem pod wrażeniem ze wygrałeś z samym sobą, wiem jakie to jest ciężkie kiedyś próbowałem życic palenie to też była droga przez mękę ale się udało , moje gratulacje Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presell24 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Mam pytanie troszkę z innej beczki. Jeżeli kupiłem od kogoś punkty 100k, a sprzedawca mówi, że ma razem 105k punktów. Jeżeli spadnie mu np: 7k punktów to mi automatycznie też liczba punktów się zmniejszy czy całkowicie przelew spadnie? Pozdrawiam Adam C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 wg mnie spadnie punkty kupuj od kogos kto ma wiekszy zapas - wtedy masz pewnosc ze przelew bedzie trwal do konca okresu Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presell24 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Dziękuję za szybką odpowiedź Pozdrawiam Adam C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 punkty kupuj od kogos kto ma wiekszy zapas - wtedy masz pewnosc ze przelew bedzie trwal do konca okresu przy tym co G wyrabia teraz z site to nic nie jest pewne teraz leci w dół az piszczy domeny: 22,688 | strony: 107,309,021 ponad 3 k więcej domen a 43 miliony site mniej Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Mam pytanie troszkę z innej beczki. Jeżeli kupiłem od kogoś punkty 100k, a sprzedawca mówi, że ma razem 105k punktów. Jeżeli spadnie mu np: 7k punktów to mi automatycznie też liczba punktów się zmniejszy czy całkowicie przelew spadnie? Przelew wygaśnie. Może później odnowić. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 UWAGA UWAGA Zagadka co będzie 16.05.2008 - o gdzinie 21:04 ??? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Bonusy za ewebcitiesy ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 nie stety nie ale ciepło co będzie o co będzie 16.05.2008 - o gdzinie 21:04 ??? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Wprowadzisz linki stałe? Kupiłeś linkorna? Sprzedałeś e-weblink? Nic nie będzie? Ciepły wieczór? kolacja we dwoje? .............? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 niestety nie zadna nie trafiona co będzie o co będzie 16.05.2008 - o gdzinie 21:04 ??? Do wygrania roczne konto PRO Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remikp Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 google sie zawiesi ? Edit: Wprowadzisz nowy skrypt do nabijania site'u lub podlinkujesz ewebcity's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 1. Zmiana sposobu naliczania punktów ? 2. Witryny bez www ( marzenia hehehe...) 3. Google.pl dołączy do e-weblink ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 No niestety nie Nawet nie wiedzialem ze to bedzie takie podchwytliwe pytanie Stawka jest konto PRO przedłużone o 365 dni co będzie o co będzie 16.05.2008 - o gdzinie 21:04 ??? Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksi Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 rocznica urodzin Twojego dziecka ? Wybierając się po prezenty, zawsze natrafiasz na dylemat co kupić na prezenty dla znajomych i bliskich. Ekskluzywne prezenty z branży dom i wnętrze to najbardziej lubiane prezenty ślubne. A jak wiemy prezent ślubny sprawia zazwyczaj nam najwięcej problemów. Najczęstsze z nich to pościel, ręczniki, ale często decydujemy się na narzuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.