e-weblink.com Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 jeżeli w kopi google linki nie bedą pokrywały się z systemowymiZapisujecie jakie linki zostały wysłane na domenę każdego dnia/pobrania? Mamy troche inny skomplikowany sposób sorry ale nie powiem jaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ja mam nadzieje ze jest inny skomplikowany sposob. MMP tamten kodzik poprostu jest podlaczony z cloackingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 > MMP tamten kodzik poprostu jest podlaczony z cloackingiem smile.gif A co to ma do rzeczy? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A może przeróbcie go na linki stałe i zakasujcie LV? (i całą polską resztę). Słowniczek: linki stałe to są linki stałe na wieki wieków, a nie na 30 dni. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 tajne przez poufne MMP - narazie nie potlumacze bo wlasnie hacze . Kurde zatruwanie sesji trenuje i mi nie wychodzi !. Ide walczyc dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 taki offtop moze mi ktos powiedziec co to jest w e-weblinku "wartosc epoint"? LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A czytać Pana i szukać nie nauczono ? https://www.e-weblink.com/forum/index.php?topic=111.0 (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 czytalem w FAQ,dzieki LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A to może mi ktoś powie co zjada wartością epoint. Jeżeli dojdzie do 99% i wtedy jak dam na takiego linka zerowy piorytet, to po 1 lub 2 dniach wartość epoint jest równa 0% . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A to może mi ktoś powie co zjada wartością epoint. [...] Admin systemu zjada na śniadanko z chlebkiem i z musztardą Biegiem do FAQ i do szukajki "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Może ktoś powiedzieć czy podmianka wersji instalacyjnej jest koniczna czy stare skrypty mogą cały czas być. Jeśli konieczne to do kiedy trzeba podmienić ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtas Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam Mam małe pytanie: Co jaki czas domeny uczestniczace w systemie są sprawdzane czy są w indeksie? Popatrzyłem ostatnio na linki z yahoo do mojej strony i widzę, że kupa stron (dmozy, wiki itp) ma bana i zerowy site. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 co 3 dni sa sprawdzane, a to ze linki z nich prowadza to pewnie dlatego ze wlasciciele dostali bana i nie zdjeli systemu z tych domen bo im sie nie chcialo Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-weblink.com Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Może ktoś powiedzieć czy podmianka wersji instalacyjnej jest koniczna czy stare skrypty mogą cały czas być.Jeśli konieczne to do kiedy trzeba podmienić ? Stara instalka bedzie ważna do konca roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Aqqry wiec system nie powinien tam tych linków wysyłać. Bowiem jak ktos daje malu punktow na fraze moze sie okazac że polowa jego pobran wystapila na zbanowane domeny. Bo skoro tam linki wysyla to znaczy ze zalicza je jako wyslane a w paczkach userowi pokazuje ze zostaly pobrane. Pobierane powinny byc tylko do domeny zaindeksowanych w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.