juice99 Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Jest Allegro oraz Adhearus.com ( dla klientów z Polski), co jeszcze i jakie macie z nimi doświadczenia? Jeśli to należy do działu e-biznes to sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Adhearus.com wypłaca tylko punkty allpay? Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juice99 Opublikowano 10 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Adhearus.com wypłaca tylko punkty allpay? nie wiem, mnie wywalili po jednym dniu, ale zdaje się że wysyłają czeki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walkoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 ja polecam adhearusa - idzie spoko - nie ma charytatywnych, ślą czeki jak uzbierasz 20$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juice99 Opublikowano 10 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 ja polecam adhearusa - idzie spoko - nie ma charytatywnych, ślą czeki jak uzbierasz 20$ chyba że masz za duży ruch, wtedy wywalają od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 adhearus.. kijówka... angielskojezyczne reklamy niezbyt przypadaja polakom go gustu... Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juice99 Opublikowano 11 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 adhearus.. kijówka... angielskojezyczne reklamy niezbyt przypadaja polakom go gustu... też się tak pocieszam a jest coś jeszcze polskiego oprócz allegro i googla? nawet z bannerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walkoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 a ja nie mam problemów, - dziennie koło 10 baksów przy 5k uników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juice99 Opublikowano 11 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 ja miałem do 80 000 uników, pewnie dlatego... albo im się strona nie spodobała, trudno się mówi, ale mogliby nie pisać, że generowałem fałszywe kliki, bo to jest trochę irytujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 80 000 uników ?????????? co za strona tyle ma? to nie wiem czy onet tyle ma ile to ci dziennie zzera transferu??? ja mam ledwo 10 tys. unikalnych i mam problemy z hostowaniem tego. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 strona z firankami? Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juice99 Opublikowano 12 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 lista wildsteina rzecz jasna problemy z hostowaniem? na początku musiałem co ok. 30-40 minut zmieniać konto na hoście który daje 10GB miesięcznie ale ta lista to niespakowane 17MB. a sam plik index.html stał na innym serwerze, z 3GB/miesiąc i zajmował 3KB to usuwałem z niego po jednym słowie i liczyłem ile dni dłużej dzięki temu wytrzyma w końcu zrobiłem w .htaccess redirecta na inny host i spokój był. jak wrzucałem tą stronę (kopiowałem od kogoś) to robiłem to ot tak, nie dla kasy, nie miałem w ogóle pojęcia o adsensie, później się dowiedziałem. a teraz już się ludzie tym coraz mniej interesują, spadek każdego dnia o 30%, więc nie ma już o czym mówić. Natomiast przerażeni z Allegro od razu zareagowali (jak wybrałem dobry banner pt. Jesteś Żądny wiedzy? kliknij tutaj?) to klikał ktoś co minutę mniej więcej... czasem co dwie, ale wynik i tak niesamowity. nawet licząc 800 a nie 1400 klików, to jest 80zł dziennie. przy czym widzę bannery allegro na innych stronach z listą wildsteina wszędzie, i co ciekawe, zgłaszałem to już kilka dni temu bo nie dość że publikują na podobno nielegalnych stronach to jeszcze piszą żeby na te bannery klikać. ("Klikajac w banner wspierasz stronę! itp.) Niestety Allegro nie jest zainteresowane zdejmowaniem im bannerów A mi od razu wywalili. Ech (ja nie zachęcałem do klikania) Skoro według Allegro jednak publikacja jest nielegalna to powinni im też zabronić, i to tym bardziej skoro jeszcze nakłaniają do klikania. A co do legalności to póki co tylko prawnik wypowiadający się dla trybuny mówił że jest nielegalne (przy czym zrobił w swojej wypowiedzi tyle założeń i podkreślił że ewentualnie nielegalne może być jej wyniesienie a nie sama publikacja - ze względu na przyjęcie dobrej wiary blabla, nie znam się na prawie) Ogólnie cała reszta prawników stwierdziła że to jest legalne. Może ten prawnik pracuje dla Trybuny oraz Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 czy ktoś z was próbował ostatnio zerejestrować się na Adhearus.com? ja mam taki problem że pomimo wypełnienia wszystkich wymaganych pól pojawia się komunikat że nie wypełniłem któregoś z nich... wiecie coś na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovemole Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 dobra alternatywa jest bidvertiser, placi czekiem min 50$ lub na paypalla. Placi na 100%. Jesli chodzi o kliki mozna miec spokojnie srednia 10-15c. tanie noclegi kwatery nad morzem Pensjonaty i kwatery mielno i zakopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 dobra alternatywa jest bidvertiser, placi czekiem min 50$ lub na paypalla. Placi na 100%. Jesli chodzi o kliki mozna miec spokojnie srednia 10-15c. Wrzuciłem ich reklamy na stronke, zamiast prawdziwych reklam mam jakieś bezsensowne chyba ich reklamy 4 takie same. Tam trzeba czekać na aktywacje czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.