Harry Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Pytanie do użytkownika @Xenobi - czy taki spam serio działa? Pytam, bo ten twój bot trafia na kolejną moją stronę i w sumie ciekawy jestem wyników. Prowadzisz jakieś statystyki pomyślnego zaakceptowania tych bredni? Drugie pytanie, czy te teksty pisał ci ChatGPT, copywriter, a może ty jesteś tak wybitnie kreatywny? Z niecierpliwością czekam na odpowiedź! Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Ja to taguje jako spam ... potem juz zawsze trafia do spamu i wyjebongo 2 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 @Xenobi skoro jesteś już aktywny na forum, to może w końcu odpowiesz? Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenobi Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 (edytowane) Drogi @Harry nie odpowiadam na pytania retoryczne. Edytowane 13 Maja 2024 przez Xenobi w8 Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bennie_amin Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 green belt six sigma - szkolenia lean | szyby samochodowe warszawa - autoszyby | wayz.rent - wynajem busów we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 1 godzinę temu, Xenobi napisał(a): Drogi @Harry nie odpowiadam na pytania retoryczne. Pytanie retoryczne według słownika języka polskiego to "zwrot w postaci pytania, na które nie oczekuje się odpowiedzi, gdyż jest ona znana". W takim razie pytaniem retorycznym może być np.: "czy Tusk jest politykiem" Moje pytania skierowane do ciebie, to nie są pytania retoryczne, przypomnę: Czy taki spam serio działa? Prowadzisz jakieś statystyki pomyślnego zaakceptowania tych bredni? Czy te teksty pisał ci ChatGPT, copywriter, a może ty jesteś tak wybitnie kreatywny? Skoro różnica jest widoczna, to oczekuję odpowiedzi. Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 19 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2025 (edytowane) @Xenobi skoro przypominasz się na grupkach fejsa (https://www.facebook.com/groups/496083163758299), to ja również W dniu 13.05.2024 o 19:52, Harry napisał(a): Czy taki spam serio działa? Prowadzisz jakieś statystyki pomyślnego zaakceptowania tych bredni? Czy te teksty pisał ci ChatGPT, copywriter, a może ty jesteś tak wybitnie kreatywny? ...a jakby tak zrobić coś dobrego dla internetu i całkowicie za friko napisać plugin do WordPress o nazwie "Antyspamer Xenobi", który automatycznie aktualizował czarną listę o IP, maila i ksywe? Edytowane 19 Maja 2025 przez Harry Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi