gordon Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Euro tansze to i dolar tanszy tak ? Tak wynika z linkowanego tekstu. Kurs pozostaje w okolicach 1,4-1,5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 to raczej w złym wątku się cieszycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 zgred chyba za punkt honoru sobie przyjął wkurzanie ludzi w tym wątku, tłumaczyć a tu dalej jak grochem o ściane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogun Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Jest PiP, jutro pieniążki Najlepsze tapety w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 dla EURO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 myślałem że już ludzie płaczą a wy o euro.. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrium Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 fajnie, że pip tak wcześnie. zaskoczony jestem. skromnie myślałem, że PIP będzie w czwartek i przed weekendem kasa. miłe zaskoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 To ja sobie popłacze, że nie mam jeszcze PIPu... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrium Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 a mówiłem dwa miesiące temu, żeby przejść na ojro. póki co ludzie z euro mają pipy o 2-3 dni wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Ja już nie płaczę, pieniążki na koncie - mBank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 co to PIP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Payment In Progress Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 a PIP dla dolarów będzie dopiero w poniedziałek? Jutro święto a piątek większość robic sobie wolne bo to czarny piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Jutro święto Mongolia - Święto Niepodległości ? https://pl.wikipedia.org/wiki/26_listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 (edytowane) ??? Dzień Dziękczynienia Edytowane 25 Listopada 2009 przez lozik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi