arczer Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 To logiczne, przecież mamy wejść w euro ;P Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie rozumiem, na niektórych starych kontach adsense wszystko mam w euro, a w nowych w zł .. hmm, czyżby nadchodziły zmiany dla Polski ? Czy zarabiamy dalej w euro, tylko że od razu przelicza na polskie złote ? 1. Dolar 2. Euro 3. PLN.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ja za to nie czaje w ogóle. Jak na nowych kontach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 aplek ma kilka różnych kont AdSense, które czekają mu na zbanowanie za łamanie regulaminu. Czego tu nie rozumieć? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 aplek ma kilka różnych kont AdSense, które czekają mu na zbanowanie za łamanie regulaminu. Czego tu nie rozumieć? A co Ty możesz wiedzieć co mam, a czego nie mam. Mówię że od nie dawna, jeśli zakładasz nowe konto AdSense, nie masz już płacone w euro tylko w PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie wie tylko z którym w tym miesiącu się pożegna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Nie wie tylko z którym w tym miesiącu się pożegna. Patrz na siebie, nie na innych. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez aplek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jest to pisane z żartem, nie znam Cie przecież, a zazwyczaj konta adsensowe są banowane jeśli zbliżasz się do progu w którym $$ możesz sobie wypłacić. PS Nie musisz mi gróźb na pw wysyłać z rozkazem usunięcia postu - po co mnie cytujesz później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jak sądzicie, kiedy przelew? W zeszłym miesiącu Google miło nas zaskoczyło przed świętami. Przelew doszedł już 21 grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazzaq Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Mooże 25 https://tobias-hanhart.de/ https://www.hildesheimfirma.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Jak nie 25 to 28 ;d PS. Ja stawiam na 24. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez blizzarder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiaSz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Liczę na to że wypłata będzie w tym tygodniu:-) Kurs angielskiego <-- za darmo! :-) English lernen online CAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 W tym tygodniu na 99,9% będzie PIP, a czy kasa pojawi się na koncie bankowym to zapewne będziemy musieli poczkeać do piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiaSz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Mogli by się pośpieszyć bo kurs Euro zwyżkuje, aktualnie 4,17 :-D Kurs angielskiego <-- za darmo! :-) English lernen online CAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na gwiazdkę dali wcześniej to teraz dla równowagi będzie 31 Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi