swinia Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Pytanko w PKO BP lub Inteligo ktoś już dostał kaskę? Ja miałem wczoraj ok 16(PKO BP) a co do inteligo masz 2 strony wcześniej Inteligo - jest przelew! Edytowane 26 Października 2012 przez swinia 2mproducts.pl/ - Akcesoria meblowe oraz Iroink.pl - Salon tatuażu w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Tak z ciekawości, osiąga ktoś tutaj 4 cyfrowe zyski nie posiadając dużego portalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemandzowy Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 W euro czy zł ? Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM. Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 zł, ale tak jak mówię - bez dużych portali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Co to znaczy "duży portal"? Pieniądze się zarabia za kliknięcia, nie za liczbę opublikowanych artykułów. Możesz mieć ministronkę z 3 wpisami, a jeśli będzie miała 100 000 PV miesięcznie, to zarobisz czterocyfrową kwotę. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, moje saldo w połowie października przekroczyło 70 euro. 7 listopada dostałem informację, że data realizacji to 1 grudnia. Moje pytanie jest takie? Czy pieniądze dostane pod koniec tego miesiąca czy pod koniec grudnia? z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Pod koniec listopada. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jak oczekiwania na PIP ? Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jak co miesiąc. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 u mnie - Jak co miesiąc, już nie mogę się doczekać ;d Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 26-27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) PIP`y wychodzą Edytowane 23 Listopada 2012 przez aplek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spreket Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Mam pytanie, 2 lata temu AdSense wywalili mnie za domniemane kliknięcia z jedego IP, co jakiś czas zakładam konto i próbuję wstaiwć reklamy na stronę, za każdym odmowa z różnych przyczyn - czy google się uwzięło na mnie??? Filmy reklamowe Filmy promocyjne Filmy instruktażowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Nie, po prostu za samodzielne klikanie w reklamy straciłeś na zawsze prawo założenia konta AdSense. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Mam pytanie, 2 lata temu AdSense wywalili mnie za domniemane kliknięcia z jedego IP, co jakiś czas zakładam konto i próbuję wstaiwć reklamy na stronę, za każdym odmowa z różnych przyczyn - czy google się uwzięło na mnie??? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi