Igns Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Dokładnie pewnie mało kto cieszy sie w tym temacie ze słabego dolara. I Jest to tym bardziej wkurzające, że zarabiamy gdy dolar jest po 3,4 a dostajemy jak jest po 3,0 :/ Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) PIP w Indiach, więc może w tym tygodniu przy dobrym wietrze..;p ...ale kasa tak czy siak w następnym;/ Edytowane 23 Lipca 2009 przez dave84 kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Jakie jest zwykle opóźnienie pomiędzy PIPem w Indiach a w Polsce? Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Jakie jest zwykle opóźnienie pomiędzy PIPem w Indiach a w Polsce? rok świetlny. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Hehehe a Zgred jak co miesiąc konkret odpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Pytanie laika: Jak wstrzymać płatność? Często pisano tutaj, że ludzie, którzy nie wypłacali pieniędzy po niskim kursie dobrze robili. Czy można tak zrobić? Czy tylko Ci, którzy pobierają opłaty w czekach mogą sobie odczekać z wypłaceniem. I druga sprawa, czy jak mam konto kilku walutowe, to nie mogą mi przelewać dolarów? I tak robię sporo zakupów w stanach i tak dwa razy tracę prowizje bankowe:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345678 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nie chcę wklejać na forum tyle treści, więc daję linki. Pierwsze pytanie: https://www.google.com/adsense/support/bin/...mp;answer=21591 (na dole masz Wstrzymywanie płatności) Drugie pytanie: https://www.google.com/adsense/support/bin/...mp;answer=32861 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 @marsam36 dzięki wielkie. Jeśli chodzi o pierwsze pytanie, to wszystko wiem. Niestety się za późno obudziłem, bo powinienem to zrobić przed 15tym. Jeżeli chodzi natomiast o drugie pytanie to odpowiedź na nie to masło maślane;). Niby nie można a można, jeśli bank to umożliwia. Albo ja już czegoś nie rozumiem. Czy ktoś z Was dostaje płatności w $? Jeśli tak to w jakim banku i jak to zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Wszyscy dostajemy w złotówkach, bo jesteśmy z Polski. W przypadku wybrania opcji wypłat w walucie lokalnej Twoje zarobki są obliczane w dolarach USA, a następnie przeliczane na walutę lokalną w czasie realizacji płatności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgred, możesz powiedzieć po co zaglądasz do tego tematu? Jak już Ci napisałem w tamtym miesiącu - nie interesuje Cie, śmieszy Cie, to odpuść sobie ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Muszę popłakać, że nie mam przelewu a rycz sobie - no dobra przyłączam się, razem raźniej :) Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 (edytowane) niedobrze z tym kursem dolara, oj niedobrze :/ Edytowane 25 Lipca 2009 przez ravau Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Już jest 2,9663... ciężko :> W dodatku tendencja spadkowa. https://www.money.pl/pieniadze/kurs/usd,787.html Kiedy przewidujecie PIP? Poniedziałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Tak, na 99,9% będzie w poniedziałek...jeszcze tylko Pakistan i my;p kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 muszą terrorystów opłacić na nowe kałachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi