truvati Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia_hela Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Daj spokój, po co to tu wrzucasz? Jak lubisz takie rzeczy to sam sobie oglądaj albo chociaż napisz w tytule co wrzucasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 heli się trafiła blokada hotlinka... no trudno brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia_hela Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 no... inny obrazek niż ten który jest teraz brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia_hela Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Śmiem niedowierzać, że ten obrazek (dla niewiedzących o co chodzi: wypięta męska z szeroko rozwartym rękoma odbytem, co eksponowało jego wnętrze + widoczny członek) wyświetlił mi się przypadkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja widzę co innego Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Śmiem niedowierzać, że ten obrazek (dla niewiedzących o co chodzi: wypięta męska z szeroko rozwartym rękoma odbytem, co eksponowało jego wnętrze + widoczny członek) wyświetlił mi się przypadkowo. hahahehehahha tak... odśwież sobie "kesz" przeglądarki brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 hahahehehahha nie wkrecaj teraz kitu ,bo ja też widziałem zanim podmieniłes obrazki te paskudną du*e, mało nie zygnąłem ,bleeee, co to wogole za pomysł ,zeby takie glupoty umieszczac, przeciez to ani smieszne, ani zabawne, a wrecz ochydne.... zepsułes mi ochote na obiadek. Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 już pisałem wcześniej że to co widzieliście to była blokada hotlink... jak chcecie mogę wkleić raz jeszcze z hotlinkiem, nie wszyscy jeszcze jedli obiad brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predus Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Śmiem niedowierzać, że ten obrazek (dla niewiedzących o co chodzi: wypięta męska z szeroko rozwartym rękoma odbytem, co eksponowało jego wnętrze + widoczny członek) wyświetlił mi się przypadkowo. A to ci dopiero psikus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 nie wkrecaj teraz kitu Nigdy nie trafiłeś na blokadę hotlinkowania?? La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia_hela Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja już wszystko rozumiem, sorry truvati:) Nie wiedziałem, że są takie zabezpieczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 bywa brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Śmiem niedowierzać, że ten obrazek (dla niewiedzących o co chodzi: wypięta męska z szeroko rozwartym rękoma odbytem, co eksponowało jego wnętrze + widoczny członek) wyświetlił mi się przypadkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.