Skocz do zawartości

Proxy (High Anonymous ) a Google

JacekMPolewski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Ostatnie korzystam z ProxyWay Pro .... i czasami w Google podindeksuje sobie stronke z innego IP. Czy Google moze ukarać daną domene że "ktoś" wyszukał ją poprzez High Anonymous. Zrobilem to delikatnie ..... i dziś jedna z subdomen wyleciała z głownego słowa indeksowania ... :rolleyes:((( Macie jakieś doświadczenia jak reaguje Google na wejscia z takich IP ?

::: jacek mariusz polewski :::

::: poligrafia i drukarnia on-line - myśl o nas kolorowo :::

czasami w Google podindeksuje sobie stronke z innego IP.

nie rozumiem ?

nie wiem (chyba nei tylko ja) o co Ci wogóle chodzi ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

wszelkie wyszukania poprzez High Anonymous Proxy eśli tylko zostanei udowodnione albo padnie cień podejrzenia - zsotana Ci anulowane a konto poleci.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

wszelkie wyszukania poprzez High Anonymous Proxy eśli tylko zostanei udowodnione albo padnie cień podejrzenia - zsotana Ci anulowane a konto poleci.

Pytanie tylko w ktorym momencie moga namierzyc , że te działania są wykonywane w celu "sztucznego windowania". Wyrzucam cookies i historie za kazdym razem. Problem jest tylko z "ukruciem" jezyka systemu, bo sprawdzam moje "namiary" na https://www.proxyway.com/www/check-ip-addre...ip-address.html . Ostatnio tez wyrzucilem Google Tool Bar, bo mam wrazenie ze wlasnie poprzez to narzedzie namierzają ruch kazdego uzytkownika ....

::: jacek mariusz polewski :::

::: poligrafia i drukarnia on-line - myśl o nas kolorowo :::

chodzi Wam tu o nabijanie w adwords ? to nie ten dział ?

czy pozycjonujecie poprzez klikanie w wyniki ? <rotfl>

bo chyba czegoś tu nie kumam

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności