Bourbon Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To druga wersja strony, poprzednia nie za bardzo mi leżała, ze względu na nawigację flash-ową, proszę o ew. wskazówki pod kątem pozycjonowania i indeksowania przez wyszukiwarki... www.fotograf-slubny.pl Korzystam również z drugiej domeny (obecnie przekierowanej na tę podstawową), czy jest jakiś sposób aby lepiej ją wykorzystać, np. postawić na niej osobną stronę z innym Title oraz keywords? Kolejną sprawą która mnie nurtuje jest korzystanie z subdomen, czy z ich pomocą można coś poprawić w wynikach? Z góry dziękuję za ew. uwagi i odpowiedzi na powyższe pytania... Pozdrawiam Tomasz Kaźmierczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 smutno jak na pogrzebie a co do robienia drugiej takiej samej strony tylko ze zmienionymi meta tagami, to nie radze. Albo przekierowanie, albo zrobic dobrą alternatywe, albo cos uzupełniającego i dobrze podlinkowac. Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lind-Lau Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Czarne tlo do wymiany i to szybko! Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość w3master Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 zamienilbym kolejnosc zdjec - to ktore jest na podstronie 'galeria' przenioslbym na strone glowna, a moze wogole zrobil z niej strone glowna? obrazy zasze wiecej mowia niz nieczytelny tekst napisany kursywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voy-tech Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Imo: 1. Zmień kolor czcionki w opisach na ciemniejszy ( za bardzo zlewa się z tłem), przez co staje się mniej czytelny i męczący. 2. Zmień czcionkę w napisie na górze i przyciskach na jakąś gladszą bardziej, kaligraficzną - ta nie bardzo pasuje do tematyki strony. Skoro jestem przy przyciskach (zakładkach) to przydałoby się zmieniające tło po najechaniu i jakiś delikatny krótki "bip". 3. Wyrzuć mail i tel ze strony głównej (wystarczy w kontaktach). 4. Na stronie głównej zmień zdjęcie. Ta modelka wygląda na trochę zmęczoną, trochę znudzoną i trochę ... jakby chciała z bańki przywalić - przynajmniej ja tak ją odbieram. Pozdro. Photoshop - szczegółowe tutoriale - Photoshop - tutoriale i filmy dla początkujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ramki na podstronach nie są najlepszym pomysłem.... Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 1. Radzę zmienić tło na jaśniejsze 2. To menu za prosto wygląda, może jakieś animowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellois Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Straszny kolor czcionki. Niestety nie da się tego czytać. W ogóle strona jakaś taka ciemna, bura, pesymistyczna. Spróbuj czegoś optymistycznego, pozytywnego, jasnego Stała wysokość bloku z tekstem mi nie leży, dziwnie to wygląda. Zapraszam na blog o użyteczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil25 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Z punktu widzenia osoby zainteresowanej ofertą, strona poza uwagami powyżej jest bardzo zachęcająca. Ciekawa galeria. Na stronie głównej wstawiłbym zdjęcie np https://www.fotograf-slubny.pl/galeria/Plener/slides/009.html Koniecznie pozbyć się ramek. Może przydałoby się wymyśleć jakieś logo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 W porównaniu do np https://www.lastminutefoto.pl/ - które zachęca od razu białym "czystym" kolorem twoja strona troszeczkę mi nie odpowiada klimatowi ślubu. Jw. Zdjęcie z pierwszej strony wypada. Daj kogoś uśmiechniętego, najlepiej parę co by dało to jakieś wyobrażenie klientom jak będą RAZEM wyglądali szczęśliwie na Twoich zdjęciach. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.