Skocz do zawartości

Kiedyś to były czas :)

Xenobi

Rekomendowane odpowiedzi

Wykopałem z czeluści dysku twardego pewien branżowy "smaczek" i pomyślałem, że to świetny "żart" na dzisiejsze czasy. Dla przykładu o2.pl obecnie ma :site na poziomie Około 230 000 wyników.

spacer.png

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

I TE SESJE w URL faktycznie to świetny "żart"  ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

14 godzin temu, okazwłoka napisał:

Wystarczyło zmienić dynamicznie url i pięknie wszystko wchodziło w indeks do momentu bana :D Czasy e-weba 

To pamiętne czasy i wielka prosperita SWL linkor.pl przy czynniku PR 4 na mainpage i PR3 na podstrony dawało kilka mln. punktów. Przyznam się szczerze, że jak walidowałem stronę w systemie to zdębiałem z wrażenia od ich ilości ?

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności