Skocz do zawartości

Żaloba narodowa...FB..instagram i jak idioci z FB wzięli Whatsapa też nie działa

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

zaloba-narodowa.jpg

Jestem z wami sercem u mnie w Czechach raz łapie..raz nie..padł FB (ciekawe czy tutaj ktoś liczył straty)..padł instagram (tego nigdy nie miałem) i whatsap (a to ten się od kiedy FB w ogóle psuje) OGŁASZAM ŻAŁOBĘ NARODOWĄ W PL..cisza. w internecie..

a dla normalnych..jako że Herki to zawsze żart o cyckach to lecimy

Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Godzinę temu, Nikonem napisał:

Może parę osób załapie, że jednak istnieje życie poza fejsem?

24 minuty temu, qazy napisał:

nawet nie zauważyłem ;) przypadkiem ten post tutaj dopiero mnie uświadomił. Jak dla mnie może tak zostać na stałe

Temat miał dotyczyć piersi..nagle..jesuuu u mnie  nie działa FB Instagraqm..Whatsap..Boże..koniec świata :D (ty chyba.,..mozna normalnie korzystać z telefonu..baaa.."reaktywacja sykpe"..jak im mówiłem..że jak FB wszystko przejmie to będą takie cyrki ;)..miały być piersi to lecimy.. poniżej ja..tak to odbierający..pan patrzy faktycznie ino w biust  :D 

Pozdrawiam :) 

Ps Dodam tyle

Konto na FB ino do sprawdzania co tam ( nawet nie "do końca moje dane") co mam się chwalić siedzeniem na nowej desce klozetowej? lekko opadającej.. (jest dla msg )

Whatsap super opcja..no ale ci powyżej ich wzieli..

Instagram (ja to nie kumam ani tych tik toków..ani twiterów.;)

SKYPE DZIAŁA  ;)

Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/awaria-facebook-instagram-messenger-whatsapp-przyczyna-jak-odzyskac-dane-zmiana-konfiguracji-routerow

Cytat

Rekorda liczba zgłoszeń Serwis Downdetector, który monitoruje awarie stron w sieci, podał w poniedziałek, że otrzymał rekordową liczbę ponad 14 milionów zgłoszeń awarii. Przeciążeń serwerów doznały inne strony monitorujące awarie, a także konkurent Facebooka Twitter, który zanotował w poniedziałek rekordową liczbę użytkowników. W Polsce Downdetector odnotował kilkanaście tysięcy zgłoszeń awarii Facebooka, Instagrama, Messengera i WhatsApp.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności