marcin_dance Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 mam duze tzn bardzo duze roznice BL w google i yahoo : bo w yahoo: BL - 1855 Google BL - 0 jak to mozliwe co jest nie tak? Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jest możliwe ponieważ guugle nie pokazuje wszytkich back linków: np umnie: Google: : 314 bl, Yahoo: 17,600, MSN: 1064 i bądz tu mądry. Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormfly Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 A czy ktoś wie, które linki widać, a które nie? Na jakiej zasadzie google sobie "wybiera" ? Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Tego nie wie nawet samo google. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Te linki Google widzi ktore ma w cachu. Ale sprawdź sobie teraz cache wszystkich BLi gdy masz ich 17k - życzę powodzenia Druga sprawa że cache nie jest zawsze świerzy więc nie ma możliwości sprawdzenia wszystkich BLi. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 no oki ale ja mam zero 0 bl w google a a yahoo 1855 Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomen Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dziwne pytanie od Ciebie Marcin, zważywszy ilość Twoich postów i na to, że temat wałkowany od baaaaardzo dawna A'propos - MSN pokazuje tez inną liczbę niż Yahoo i G No offence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
var1at Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 google klamie msn pokazuje to co zaindexuje yahoo liczy także podstrony google netsprint szukacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Msn tez pokazuje podstrony i to czasami bardzo mylnie. Mam kilka stron, ktorym pokazuje np. 2000 linkow, a jak klikniesz na kolejna strone wynikow to juz pokaze np. 60. Bo on liczy jeszcze "more results from". Pytanie z cyklu: Dlaczego tak jest? Odpowiedz: Bo tak. Raczej nie ma o czym dyskutowac. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 a czemu to takie dziwne pytanie dziwne jest to ze strona ma ponad rok ma w Google 0 - wszystkiego 000000 zas jak sprawdzam w Yahoo to ma BL 1855 i nawet link pr 8 sprawdzam vendorem nawet w linkornie mnie z ta stroną nie chcą Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Bo one w Linkornie teraz są fanami Alexy. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jest dziwne, bo google ma mase rzeczy ktora jest nieodkryta. Po prostu tak jest i juz, nie warto wnikac dlaczego tak jest. JA podejrzewam, ze google chce utrudniac mieszanie [oszukiwanie(pozycjonowanie)] w jakis sposob... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Bo one w Linkornie teraz są fanami Alexy. co za one ? pokemony ? Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex44 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 dziwne jest to ze strona ma ponad rok ma w Google 0 - wszystkiego 000000 Marcin - twoja strona nie ma 0BL w Google. Tylko polecenie link daje 0, a to 2 różne sprawy. Mam tak na wielu stronach Y:xxxx, G:0. Jak ktoś kiedyś napisał Google pokazuje tylko ważne dla niego linki. MSN również nie pokazuje wszystkich linków które uwzględnia. Nie należy się tym przejmować. Przy ilościach BL>100 można spokojnie przyjmować, że G widzi tyle BL co i Y. Rzucanie palenia - czyli pewien test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zacha Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Liczy się też to że pan G. indexuje wolniej niż Y., a aktualizacja BL jest raz na kwartał... Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta. Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.