Skocz do zawartości

Jak długo jeszcze (Waszym zdaniem) linki z forów i katalogów będą relewantne?

Mal Kontent

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, MaxPan napisał:

A słyszałeś o tym, że większość kupionych linków tego atrybutu nie ma?

To oczywiste, ale idę o zakład, że z biegiem czasu Google "nauczy się" odróżniać płatną promocję od organicznej. To będzie dużo trudniejsze, niż wychwycenie pakistańskich farm linków 15 lat temu, ale w końcu do tego dojdą. 

14 minut temu, MaxPan napisał:

Bo widzę, chcesz mnie uczyć internetów...

W żadnym wypadku. 

Chcesz wiedzieć, Jak znaleźć copywritera? Powiem Ci, albo zrobię to za Ciebie.

A jeśli sam chcesz pisać -> https://internetoweportfolio.pl/copywriter-jak-zaczac/

Wiem, jak zarabiać na pisaniu, i Tobie też powiem. 

Cytat

To oczywiste, ale idę o zakład, że z biegiem czasu Google "nauczy się" odróżniać płatną promocję od organicznej.

Nie zakładaj się nawet o 1 zł na tematy dotyczące algorytmów wyszukiwarki, to niewdzięczne zajęcie. Udowodnić, że użytkownik "X" wziął od użytkownika "Y" 1000 $ za linka nie realnie. W dobie krypto-walut, gotówki, rozliczania się usługami to niemożliwe.  Jesteś zbyt pewny siebie a wiedzy i doświadczenia masz prawie zero ( tak wynika z tego co piszesz), albo z jakiegoś powodu udajesz. Więcej pokory, własnych testów a nie cytowania innych bo w SEO bez tego ciężko osiągnąć sukces. 

Cytat

niż wychwycenie pakistańskich farm linków 15 lat temu

Chyba słyszałeś dzwon ale nie wiesz gdzie on, ale nie o farmach teraz dyskusja.

3 godziny temu, Mal Kontent napisał:

Chciałem opinii, ale pewnie wiesz lepiej.

Ja osobiście odnoszę wrażenie, że przyszedłeś tutaj już z gotową tezą, bo brak Twojej świadomej reakcji na udzielane odpowiedzi. Nie doceniasz czasu, który jest Ci poświęcony, a za który nie płacisz. A potem dziwią się jeden z drugim, że ich posty pozostają bez odpowiedzi.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności