Skocz do zawartości

sprytne sposoby na zdobycie linków w mojej branży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

cześć prowadzę sklep ( po angielsku) w branży wyposażenie wnętrz/ rzemiosło/ sztuka

ostatnio zarejestrowałem się do 20 online galleries, które drukują obrazy na zamówienie lub pośredniczą w sprzedazy, gdzie w opisie można umieścić swój link, myślę że to niezły sposób na darmowe zdobycie  linka, 

macie inne pomysły ?

26 minut temu, Franciszek z A napisał:

jak na forum przystało, bardzo rozmowni jesteście 

NO jesteśmy. Ale co myślisz, że jak napiszesz pytanie to wszyscy czekają na Ciebie i rzucą się odpowiadać? Myślisz, że nie mamy niczego innego do roboty tylko zabijać się do 21:00 o wsparcie dla Ciebie?

9 godzin temu, Franciszek z A napisał:

macie inne pomysły ?

Tak. Ale nie widzę zasadnosci dzielić się skutecznymi metodami pozyskiwania linków z kimkolwiek. SEO polega na testach, odkrywaniu własnych strategii i mechanizmów.

Witaj w świecie ZGredów :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

6 minut temu, Franciszek z A napisał:

no już bo ci zabraknie z tego torta jak coś tam byś odpisał. forum, psia mać 

Szanuję Twoją samokrytykę, że Ci brakuje. 

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

25 minut temu, Franciszek z A napisał:

ja jak widzisz na dzień dobry podałem przepis na linki , nie przychodzę bez niczego żebyś od razu się zamykał 

czepiałem się tego, że nikt z Nas nie śledzi forum i nie musi odpowiadać w ciągu kilku minut. Pomyśl, że my tez mamy swoje biznesy a forum działa charytatywnie. Jak oczekujesz odpowiedzi w ciągu godziny to moze wystawić Ci fakture, co?

Co do linków i tricków. Poszukaj szkoleń ;)

masz linki z ceidg, krs, karta duzej rodziny itd...

Godzinę temu, zgred napisał:

masz linki z ceidg, krs, karta duzej rodziny itd...

a coś w ten deseń tylko po ang ?

a co do mojej uwagi że ikt nie odpisuje, to czepiłem się tego że wątek wyświetliło 25 osób i bez odpowiedzi. ale już nie będę się o to ciskał ;)

28 minut temu, Franciszek z A napisał:

(...) czepiłem się tego że wątek wyświetliło 25 osób i bez odpowiedzi (...)

Może to nie osoby, a roboty jak Zgred. Widzisz jaki zimny :D Żeby coś dostać musisz coś dać: poczytać, poudzielać się albo kupić. Później pójdzie łatwiej.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

19 godzin temu, Franciszek z A napisał:

no przecież dałem , w pierwszym poście 

a w drugim opierdol ... :D :D :D

W dniu 17.08.2021 o 20:49, Franciszek z A napisał:

a coś w ten deseń tylko po ang ?

MOżesz przetłumaczyć ;)

A to tak trudno poszukać? Wejść na stronę organizacji rządowych w UK i sprawdzić czy można się dopisać do spisu firm?

W dniu 19.08.2021 o 06:57, zgred napisał:

MOżesz przetłumaczyć ;)

A to tak trudno poszukać? Wejść na stronę organizacji rządowych w UK i sprawdzić czy można się dopisać do spisu firm?

można wszystko samemu, nawet przepis na zaprawę cementową samemu wymyślić, 

naiwnie myślałem że na forum ludzie dzielą się czasem wiedzą. a nie czekaj, tortu nie starczy dla zgreda ....

13 godzin temu, Franciszek z A napisał:

naiwnie myślałem że na forum ludzie dzielą się czasem wiedzą. a nie czekaj, tortu nie starczy dla zgreda ....

Jestem na diecie niskowęglowodanowej - połączenie keto i paleo. Poza tym nie przepadam za słodkim.

naiwnie myślałem, że w dzisiejszych czasach ludzie potrafią poszukać rozwiązania zamiast oczekiwać, że ktoś im je po prostu da.

Myślę, że skonczyliśmy dyskusję. Powodzenia w linkbuildingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności