Arkadiusz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jak wiadomo google potrafi zaindexowac link (i pozniej go tak wyswietlac) w polstaci adres.pl/Podstrona.html (chodzi o duze "P"). Pytanie co w przypadku, gdy nie da sie w ten sposob linkowac (patrz livelink, ktory zamienia wszystkie litery na male). Czy G bedzie to odbieralo jako dwa inne linki? Bo w parze idzie jeszcze to, ze Podstrona.html w mod_rewrite to zmienna, ktora jest pozniej wyswietlana na stronie (czyli raz jest na stronie z duzej litery a raz z malej). "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Przypuszczam, że traktuje to jako jedno, a w wynikach pokaże adres, który ma więcej linków. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 No to sam sobie odpowiedzialem na pytanie: zaindexowal obydwie strony :/ "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 jako dwie różne ? obie są w tych samych wynikach ? masz mapę strony ? Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 jako dwie różne ? obie są w tych samych wynikach ? masz mapę strony ? tak. w site:. tak. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.