foka Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 szczerze mówiąc nie wiem niezbadane są wyroki wielkiego G Praktycznie identyczne działania lub ich brak stosowałem parę razy równolegle na dwóch domenach i jedna prezentuje się w top10, druga w top1000 Znam też przypadek gdzie konkurencja chciała wykosić gościa z pierwszego miejsca za ukryty tekst i uprzejmie poinformowała o tym google'a. Miesiąc minął i nic. Co wolno wojewodzie to nie tobie ... ? -------------------------------------------- Foka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Potwierdzam PageRank update. Strona świeża, wystrzeliła dzisiaj z 0 na 1. Prawie 90% DC. kasztan TYPO3, CMS forum.typo3swiat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypno Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 U mnie też skok. Z PR0 na PR2 na głównej Rosani.pl - Pierwsza taka perfumeria internetowa! - Światowe marki - Hurtowe ceny! - Ponad 5000 produktów - Tani kurier lub odbiór osobisty przy Metrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 ja miałem PR8 a spadło na PR0 na kilku innych DC mam PR5, PR2 i PR3 ble ble ble. Ludzie, spokojnie, update trwa, po co tyle nerwowości? Jak się skończy to podyskutujemy. Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 u mnie na kilku starszych domenach skok z 1 na 2 i z 2 na 3 na jednej miesięcznej (!) skok na PR3 (ale to pewnie zniknie) na jednej z PR0 na PR3 no i na tej z sygnaturki https://nawesele.net (ok 4 miesiące) główna z PR0 na PR3 i co najmniej połowa podstron z PR0 na PR3 albo PR4 zmiany stabilne na wszystkich DC na wszystkich wymienionych najpierw było update BL EDIT: (czeskie błędy) Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 ja miałem PR8 a spadło na PR0 na kilku innych DC mam PR5, PR2 i PR3 ble ble ble.Ludzie, spokojnie, update trwa, po co tyle nerwowości? Jak się skończy to podyskutujemy. W ramach uspokojenia... Mnie też padło z PR6 na PR0 i to dokumentnie na większości DC Po 24 godzinach jestem z powrotem na PR6 i to na wszystkich DC. Mieszanie trwa. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Przeprowadzilem tym razem małe badanko. Tuż przez update od 15.12 co 3-5 dni kupowałem domenke i mocno linkowałem. Zobaczymy, czy coś się załapie na pr? Właśnie liczyłem na fresz ten bonus, z którego mnie tu wyśmiano:) Jak na razie to tylko jedna (To ta z kotletem) z 15.12 ma pr3. Ale liczyłem na wiecej:) To jest ciekawy temat. Tuz przed update kupic domenke, zaindeksować i załapać sie na duży pr. Ma ktoś doświadczenie? W rekordowe krótkim czasie? Jak jamesisko się pochwalił pr0 na pr5 w niecaly miesąć? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Właśnie liczyłem na fresz ten bonus, z którego mnie tu wyśmiano:) No to chyba trza będzie pośmiać się więcej.... A co ma FSB do PR? Co najwyżej może ci dać kopa w wynikach... Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Masz rację dargre`, znów się ośmieszyłem, własnie, Fresh site bonus dotyczy sierpów, a nie pr. Ale kiedy nowa domenka awansuje z pr0 do pr5 to też jest jakiś bonus, prawda? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 jak juz wspominałem domena dokładnie 1 miesięczna (z 12 grudnia) ma PR3 na wszystkich podstronach które ma (6 podstron) Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perpetka Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Sytuacja sie chyba normuje powoli. Dzisiaj popoludniu gery.pl mial pr0, teraz juz ma pr5. Jak juz ktos wczesniej pisal, prawdopodobnie to byla czkawka googla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foka Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 na jednej z domen stabilizacja, jeszcze wczoraj PR6 na zmianę z PR0 dla różnych DC, dzisiaj szóstka na wszystkich -------------------------------------------- Foka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajcio Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 hmm mam stronę z paroma podstronami, na każdej podstronie pojawił się pagerank 3, a na stronie głównej 0 na każdym DS czy taka sytuacja jest normalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Tuz przed update kupic domenke, zaindeksować i załapać sie na duży pr. Ma ktoś doświadczenie? W rekordowe krótkim czasie? Jak jamesisko się pochwalił pr0 na pr5 w niecaly miesąć? Ja ostatnio myślałem, aby tuż przed lub podczas PR/BL Update dać masę linków na jedną lub kilka fraz (dla nowej lub starej domeny) - ciekawe jakie byłyby konsekwencje. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jak narazie to balagan a nie update. Mam stronke w 3 jezykach. Wersje pl i de linkowalem w katalogach, polska wersje dodatkowo w swoich serwisach. Wersja angielską nie linkowalem - linki pochodza tylko i wylacznie ze stron wersji pl i de (MSN i Yahoo zwracaja 3 linki). Live Pagerank zwraca takie wartosci: pl = 4, de = 3, com = 3. O ile pl i de posiada jakies linki (wg mnie na pewno nie na tak wysoki PR), to zupelnie nie wiem za co PR=3 dla wersji com. Chyba ze to jakis nowy tajfun... Dodam, ze kazda wersja jezykowa posiada 7 podstron. Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.