domell Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Tak google zaczelo dodawac gwiazdki Miesiac temu zaczolem z kilkoma stronkami, i dzisiaj z PR0 zmienilo sie na PR2 ale niestety stronki z PR4 nie skoczyly mi na PR5 To nie masz sie zbytnio czym martwic. Ja mam domenke ok 1,5 roku i na wiekszosci DC spadlo mi z pr4 na pr3 i dopiero mam problem bo tak juz bodajze od wczoraj czy od przedwczoraj Informacje jak zawierać zakłady bukmacherskie Bukmacher w języku polskim sportingbet Zacznij obstawiać z expekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.J. Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Tak czytam i czytam i czytam... Potem sprawdzam u siebie i na 20+ domenach zero jakiegokolwiek ruchu. Kompletnie nic. Ucząc się języków obcych zaopatruj się w odpowiednie podręczniki. Księgarnia lingwistyczna zaprasza do zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 pozycje bez zmian ogólnie to co sie domenom nalezalo to dostaly - hmm oprócz pozycji Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheltie Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 P.J. mam to samo 6 domen nastarsza 3 lata najmłodsza 4 miesiące i zero zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ba to macie dobrze albo i u was sie zacznie. Pisalem u mnie 1 ok 2 lat PR3 zero zmian, zero ruchu caly czas na wszystkich DC . Druga ok. 1,5 roku PR4 i tanczy od pr0 przez pr2-3 do pr4 i tak od 3 dni. Nie wiem dlaczego tylko jedna domena a druga nie. Pozostanie to zapewne tajemnica Informacje jak zawierać zakłady bukmacherskie Bukmacher w języku polskim sportingbet Zacznij obstawiać z expekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zacha Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Właśnie sobie tak wszystko czaje pokolei... Patrze na wynik dla frazy Racibórz i widzę coś dziwnego, miał już ktoś tak? (screen tu czaić bo dla mnie to dziwne - tak jakby cache wyczyszczony... :/ Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta. Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wloch Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mój jeden katalog wskoczył dziś z PR0 na PR4 - a nie jest jest to stara subdomena - jestem w szoku - . Te które miały PR3 teraz mają PR4. Mam nadzieję, że tak będzie dalej. Tablice reklamowe Biżuteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 U mnie nadal też żadnych ruchów na żadnych DC nie widać, chociaż spodziewam się drobnego wzrostu, chociaż o 1 oczko... Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covi Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 jupi mam nowy PR produkcja muzyczna meble stylowe antyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 A ja wciaz czekam na update stron glownych... podstrony juz dostaly Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 U mnie też. Podstrony (młode, kilkumiesięczne) z PR 0 dostały PR 3 a strona główna ma wciąż PR 0. rejestr dłużników czarna lista windykacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoM Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 ja mam już nowy page rank, ale jak mam mieć taki PR to ja to p******* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquza Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Właśnie sobie tak wszystko czaje pokolei... Patrze na wynik dla frazy Racibórz i widzę coś dziwnego, miał już ktoś tak? (screen tu czaić bo dla mnie to dziwne - tak jakby cache wyczyszczony... :/ Faktycznie wyniki są dziwne. Wyskakują bez titla tylko sam url. Google pogubiło dane??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Google pogubiło dane??? Update?? Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Dziwny ten update - mlode (1-2 miesieczne) domeny dostaja PR 3 za free (kilka BL) Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.