Skocz do zawartości

Brak niektórych podstron w Google

assocati

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

posiadam stronę postawiona na wordpressie. Zauważyłem, że brakuje niektórych podstron w google, nie są zindeksowane pomimo, ze zostały stworzone ponad rok temu. Z czego to wynika? Jak naprawić ten problem aby Google indeksowało normalnie wszystkie dodawane podstrony?

Bug w google - zdarza się tak czasem, chyba że problemem jest linkowanie wewnetrzne i zewnetrzne ale w to wątpię - od 9/12 marca mam problemy z kilkoma stronami - wylatują podstrony, które są nawet w menu (czyli mają linka wewnetrznego side-wide).

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

• 8 miesięcy temu...

Podłączam się do tematu.

Nie wszystkie moje podstrony są zaindeksowane w google.pl (pomimo, że minęło ponad pół roku od ich utworzenia) pomimo że mam dodane sitemap.xml do WMT oraz sama strona posiada mapa_strony.html

Jak poradzić sobie z tym problemem ? Próbowałem już pingować niezaindeksowane podstrony, ale bez skutku. Boję się używać SWL aby pododawać te podstrony i liczyć na zaindeksowanie czy jednak nie mam się czego obawiać ? 

21 godzin temu, blazejs napisał:

Sprobuj wymusic indeksowanie w GSC. Ale chyba lepiej nie wszystko na raz.

nie działa. od kilkui dni siedze przy "pralni" (serio) w jednym mieście i na 18 adresów zaindeksowanych od listopada są ... 2!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

4 godziny temu, zgred napisał:

nie działa. od kilkui dni siedze przy "pralni" (serio) w jednym mieście i na 18 adresów zaindeksowanych od listopada są ... 2!

Mi sie troche udalo LP pod miasta na jednym nowym serwisie tak zindeksowac, ale ostatni tydzien w sumie tez widze ze chyba przestalo dzialac. Tylko komu to ma w sumie sluzyc? Lepsze wyniki dla uzytkownikow? Nie sadze. Przesiadlbym sie na Binga gdyby nie byl jeszcze gorszy, tam jeszcze wiecej podstron w indeksie brakuje, a wyniki sa chyba losowe.

Zaraz wrocimy do czasow recznych katalogow.

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

15 godzin temu, Finan napisał:

Mam serwis który ma xxxxxxx podstron. Zauważyłem że podlinkowanie odpowiednie działa ale też z bardzooooo dużym opóźnieniem.

Dokładnie. Mam linki wewnetrzne z MENU i stopki zrobione przez cały serwis .... i potrafi zaskoczyć dopiero po paru tygodniach ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności