Skocz do zawartości

Aktualizacja algorytmu google?

5k18a

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie może coś na temat tego czy Google wprowadza teraz jakieś poważniejsze zmiany? Moje strony zaczęły strasznie skakać, podobnie jest z konkurencją. Jednego dnia ktoś ląduje na top1 a na drugi dzień jest -20 i tak już od jakiś 2 tygodni obserwuję. Nie bardzo wiem jak działać, bo nie widzę w tym jakiejś logiki. W topach lądują nawet śmieciowe strony.

wycieczki po górskich szlakach grcsystem.pl

imitacja kamienia i skał

Kanibalizacja? Bo tak wnioskuję z opisu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

W moim przypadku tak było, problem rozwiązałem jakiś miesiąc temu, kiedy jeszcze nie było czkawki. Widziałem że zaczynam konkurować ze sobą, więc jedną ze stron okroiłem z kilku fraz - zresztą pojawiło się też ostrzeżenie na semrush. Więc to jeszcze rozumiem. Ale konkurencja ma dokładnie taki sam problem. A jest tego chyba z 8 domen plus co jakiś czas Allegro kosi wszystkich.

wycieczki po górskich szlakach grcsystem.pl

imitacja kamienia i skał

nie było aktualizacji - j anic nie widze. Natomiast sam mam od cholery kanibalizacji w wielu miejscach ale to nie tylko to bo google czysci od 4 grudnia długi ogon, który jest niepotrzebny w takim sensie, że nie wnosi nic do wyników organicznych dla danego serwisu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności