Irek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Proponuję edycję posta...Proponuję zamknięcie tematu. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 ateiści nazywają ich (nas) katolami chyba bliżej mi do agnostyka, choć wiki podaje, że na odwrót: "Jednak słaby ateizm i agnostycyzm nie są synonimami i niewierzący agnostyk jest ateistą." Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 w ramach rozluźnienia atmosfery: bash: ten kraj jest zryty, wyjezdzam do UK a dasz rade? znasz jakies jezyki? no c++, php Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thojro Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Pierdolnij się w łeb tępym narzędziem, to może się obudzisz z siatki układów, postkomunistów i żydomasonów.Myślałem że to forum będzie wolne od zarazy nieumiejętności samodzielnego myślenia. jubi czy ja tu wyjeżdżam na kogoś? To że mam odmienne zdanie na ten temat nie znaczy że jestem świrem! Każdy ma prawo do swoich poglądów toteż moge pisać to co tylko uważam za słuszne. Dla mnie takie poglądy nie stoją na przeszkodzie by żyć z kimś w zgodzie - a tu prosze od zarazy wyzywa! No nic trudno sie mówi. Mimo wszystko życze Wam wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego Narodzenia - jeżeli naturalnie obchodzicie to święto Pozdrawiam wszystkich i dzięki za dość ostrą wymianę zdań - może czasami trzeba zejść na ostre tematy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 A czy słyszeliście o czymś takim jak MASONERIA? Napewno, ale cóż... oczywiscie. ja np jestem masonem, Żydem, cyklistą i co gorsza mam spodnie we wzorki. ale cóż... pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 mam spodnie we wzorki Tylko nie mów, że w szlaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dołączam się do propozycji Irka - zamknijmy temat bo schodzi na psy. If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 a ja się cieszę że oni zajmują się kuśką Łyżwy, stołkami dla Begerrowej, i stołkiem dla Jezusa, gdyby ta cała banda wzięła się za ważne dla Polski sprawy to wtedy nikt by nie chciał gasić światła Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Samo by zgasło? Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 A wtedy mały krok od dyktatury i władzy pochodzącej od Boga. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Samo by zgasło? wyłączy W. Putin Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dodam jeszcze, że każda religia niesie te same zagrożenia... Każda rekigia gromadzi jakiś tam odsetek fanatyków, którzy ślepo wykonują zalecenia hierarchów. A że zalecena mogą być grożne, chyba nikt w to nie wątpi. Mogą też być oczywiście całkiem racjonalne i pożyteczne. Niemniej myślę, że świat bez religii mógłby być bardziej znośny. Głupoty Waść smolisz i w swoim zacietrzewieniu nie odróżniasz religii od jej wyznawców (zresztą sam sobie zaprzeczasz w swojej wypowiedzi). Pokaż mi jakąś religie, która w swoich założeniach krzywdziłaby drugiego człowieka czy nawoływałaby do tego, a IMO wiara była , jest i bedzie człowiekowi potrzebna. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Pokaż mi jakąś religie, która w swoich założeniach krzywdziłaby drugiego człowieka czy nawoływałaby do tego Katolicyzm. W tej chwili już nie nawołuje, ale krzywdzi. A przynajmniej tak pisze w Piśmie Świętym. Ks. Genesis. Genesis nie jest pierwszą księgą, ale opisuje pierwsze dzieje. Więc wtedy powinny powstać główne myśli tej relgii, i najważniejsze wartości. ---- >IMO wiara była , jest i bedzie człowiekowi potrzebna. Wiara tak, religia nie. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ludzie dajcie spokój. Święta idą. Nad zagadką i sensem życia się zastanówcie, a nie tylko polityka, historia... W kółko ten sam magiel. Tacy mądrzy wszyscy, a rządzi Jaro, Romek i Atomek. Pozycjonowanie stron Kampanie AdWords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Rządzi to: Jarek, Jarek i Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.