okazwłoka Opublikowano 28 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 28 listopad 2024: MEGA zniżki na niemal wszystkie pakiety!!! Nawet nie ma co wymieniać, bo jest tego za dużo. Szaleństwo. Nie zapomnijcie zaprosić znajomych MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Mega promki już się skończyły. Już za niedługo będzie dostępny nowy pakiet, na BF z nim nie zdążyłem. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Nowy pakiet jest już wrzucony, strony dopiero nabierają mocy, stąd zniżka 50% na pakiet. To 14 stron typu Q&A (pytanie -> odpowiedź): https://topx.pl/?typ=pakiet&id=14-qa Cena regularna to 130 zł netto (wpisy lifetime). Obecnie 50% taniej: 65 zł netto. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Za niedługo zostaną udostępnione linki ze stron głównych i z kategorii dla pakietu 40 katalogów (to ten pakiet wprowadzony w listopadzie). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Jest już pakiet z 40 stron głównych katalogów stron, obecnie 20% taniej, tylko 5 miejsc: https://topx.pl/?typ=pakiet&id=40-linkow-ze-stron-glownych MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 20 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Zapraszam do licytowania, tym razem licytacja jest na allegro: https://allegro.pl/oferta/doladowanie-500-pkt-w-sklepie-seo-topx-pl-linkowanie-i-pozycjonowanie-17146498523 Doładowanie o wartości 500 punktów (1 pkt = 1 zł) w sklepie SEO topx.pl. Edytowane 20 Stycznia przez okazwłoka 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 26 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Zaprasza. Jeszcze 13 godzin. Licytuje 5 osób. Aktualna cena to 155 zł. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Aukcja się skończyła (wygrał jeden z użytkowników PiO). Kwota przekazana na WOŚP 300 zł: Dziękuję wszystkim za udział w licytacji MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Jest promo 50% na pakiet wprowadzony w gurudniu: 14 strony typu pytanie->odpowiedź Zapraszam do topx.pl MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca (edytowane) Dodana została nowa funkcja. Przyda się przede wszystkim dla tych, którzy "męczą" stronę wieloma pakietami z topx.pl Po zalogowaniu na liście pakietów z oferty można sobie odfiltrować użyte już pakiety do linkowania wybranego url. https://i2.paste.pics/7653f9f1b33f268fcd1df3d22f101569.png?rand=KRNm4zhH1e Zapraszam! Edytowane 11 Marca przez okazwłoka MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksiulek Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca (edytowane) Pod tym adresem jest lepszej jakości grafika Ale też odnośnik działa "jak chce" Edytowane 11 Marca przez Maksiulek 1 Zareklamuj swój biznes w Profesjonalnym Katalogu Firm. Usługa z FV 23%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca Dzięki , ogólnie po zalogowaniu się na liście projektów jest dostępna opcja przefiltrowania użytych pakietów. 1 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 21 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca Jeszcze w tym miesiącu będzie dostępny całkiem nowy pakiet 21 wizytówek NAP na polskich domenach (11 domen .pl, 9 domen com.pl, 1 domena biz.pl), część domen świeżych, część przechwyconych. W sumie będziemy już mogli zaoferować aż 99 katalogów typu NAP. Każdy oczywiście na innej domenie, ze zróżnicowanymi IP i DNS! PS. Pakiet 1256 linków jest teraz w Promocji 40% taniej. Na ten czas wolne są 3 pakiety: https://topx.pl/?typ=pakiet&id=linki_ze_stron_glownych_premium MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Nowy pakiet jest już dostępny od 1 kwietnia. Nie pisałem 1 kwietnia, bo nikt by nie uwierzył https://topx.pl/?typ=pakiet&id=21-wizytowki-nap Oto szczegółowe informacje dotyczące pakietu: 21 wizytówek NAP dostępność pakietów: w magazynie / bez ograniczeń Czas dostawy: natychmiastowy! dożywotnie linki Krótki opis: Wpisy z linkiem do 21 wizytówek NAP (domeny .pl i funkcjonalne np. com.pl) z informacjami o Twojej firmie. Zyskaj link pozycjonujący w wyszukiwarkach. 169 zł netto czyli 207,87 zł brutto MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia no nie uwierzyłbym, że taki debiut bez żadnej promocji ? więc dobrze, że dziś nie 1 kwietnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi