sskoczek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 kombinuj, kombinuj. Moje zdanie jest takie, że dojdziesz do tego sam to czegoś się nauczyć. Po co dawać gotowe rozwiązania żeby każdy miał taką samą bazę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 kombinuj, kombinuj. Moje zdanie jest takie, że dojdziesz do tego sam to czegoś się nauczyć. Po co dawać gotowe rozwiązania żeby każdy miał taką samą bazę. To mi pomogłeś dzięki Uważam ze katalogi tej grupy są tylko pod site więc lista,listą każdy będzie miał z tego korzyści . Inni już dawno opublikowali listę po 1000szt. i jakoś nic się nie stało katalogi są i będą każdy chce mieć aktualną listę... Więc odpisując mi kombinuj,kombinuj... to chyba nie oto mi chodziło. Nie chcesz nie pomagaj i tyle nikt ci nie każe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Podpowiem Ci Powered by DonMini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 SB posiada dodatek automatycznego zakładania blogów? Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 hehe, o co by jeszcze chciałeś za 57 USD ?, nie, nie posiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No może by coś przydatnego kopsneli :-) bo nie wiedzę niczego co by mnie interesowało Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Active11 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ludzie powiedzcie co komu po linkach nofollow? Przecież wszystkie linki które załatwia scrapebox to są linki nofollow. Przecież google ponoć nie chodzi po takich linkach... 25. 04. 2012 - Skończyły się jasne, proste zasady - teraz będzie wolna amerykanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 (edytowane) na prawdę? mam listy dofollow co maja ok 220k ( wczorajsza) AA na unikalnych ur wiec uwierz mi ze są, ale obecnie i linki nofollow przy odpowiednim przełożeniu dają pozytywne rezultaty, głowie wiedzieć jak i co linkować. Jsli chcesz SB pozycjonować jak dodawarka to nie tedy droga. Przecież wszystkie linki które załatwia scrapebox to są linki nofollow.Przecież google ponoć nie chodzi po takich linkach... a tu sie mylisz w każdym zdaniu Edytowane 10 Grudnia 2011 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Przecież google ponoć nie chodzi po takich linkach... Google "chodzi" tylko nie bierze ich pod uwagę Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Bierze, tylko w inny sposób:) Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Chyba przespałem jakieś zmiany, bo nie mam w proxy harvesterze widocznej jak wcześniej opcji sprawdzania proxy pod względem bana w google? Jak to teraz sprawdzić, gdzieś to się ustawia? LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) options->use new proxy harvester Edytowane 11 Grudnia 2011 przez arve_lek Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Dziękuję, bangla. LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Bierze, tylko w inny sposób:) Tzn w jaki? Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 @Tom - to jest temat o SB, użyj szukajki lub google to z pewnością znajdziesz. Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi