Davi Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 A mi w ogóle coś nie komentuje wyharvesteruje sobie blogi po dodaje wszystko names itp. usuwam te powtarzające się linki później zapisuje i dodaje do komentera no i po "przelceniu" całej listy praktycznie wszystko failed jest a jak patrze na adresy to blogi istnieją i da się normalnie dodawać komenty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Davi: a proxy harvestujesz? zwiększ jakość komenatrzy, wygeneruj nowe skrzynki, itp itd, bo to aż niemożliwe żeby wszystko failed mieć Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTusz Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) u mnie tez wszystko failed :/ PS: nie myslal ktos o otworzeniu jakiegos bloga gdzie beda poradniki etc i wszystko po polsku ? listy adresow etc ;> Edytowane 22 Października 2011 przez MaTusz Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 myślał, zrobił, nawet coś tam napisał blog Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) fortunately102 taki komentuje , ale nie w celu pozycjonowania listy adresow etc ;> jasne, o co jeszcze byś chcial? czy wiesz ile czasu, zasobów, narzędzi trzeba poświecić na zrobienie dobrej listy? Niby po co ktoś miał by za darmo ją udostępniać, tylko dla tego żebyś spamował na gotowym ? Edytowane 22 Października 2011 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Dokładnie tak jak pisze MaxPan. Ja nawet swojej listy nie sprzedaje, a co dopiero ją komuś udostępnić za darmo:) Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Znacie jakiś szybki sposób na wyciągnięcie adresów wszystkich podstron danej strony? Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek151 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 spróbuj w footpront wpisać: site:adres_strony.pl a w keywords: cały alfabet+jakieś słowa które na stronach występują... testowałem to i scrapebox pobrał 195 adresów, a google wyświetla 220 także nie ma źle... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTusz Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 fortunately102 taki komentuje , ale nie w celu pozycjonowanialisty adresow etc ;> jasne, o co jeszcze byś chcial? czy wiesz ile czasu, zasobów, narzędzi trzeba poświecić na zrobienie dobrej listy? Niby po co ktoś miał by za darmo ją udostępniać, tylko dla tego żebyś spamował na gotowym ? haha czulem ze bedzie taka odpowiedz to tylko przekonalo mnie ze jestes typowym polakiem Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek91 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) jesli szukasz wordpressow to zauważ, że kolejne posty są numerowane adres.pl/?p=xxxx @up: Ja sie z MaxPan w pełni zgadzam, ty myślałeś, że ktoś Ci udostępni tworzoną przez dlugie tygodnie liste? Edytowane 22 Października 2011 przez dymek91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) MaTusz jak byś byleś więcej rozgarnięty to zobaczyłeś by ze jestem Rosjanin , a listy rozdawałem ZA DARMO dla siebie za wplate 50 zl na fundacje Dymnej https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=131892, rozdałem ponad 20 list. Zatkało? jeszcze jakiś pytania typowy Polaku ? Edytowane 22 Października 2011 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTusz Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 nie oczekiwalem ze ktos mi udostepni, sam juz doszedlem do budowania takiej listy. no widzisz MaxPan zatkales mnie Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Dałby rade ktoś żółtodziobowi pomóc przy Scrapeboxie ? Chciałem sobie pod linkować wpisy z katalogów , ale ###### jak wyżej napisałem prawie na 100 adresów 90 miałem teraz failed z 10 succesfully ale gdy wchodze w link nie ma komenta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 napisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisham Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 to tylko przekonalo mnie ze jestes typowym polakiem Boże, widzisz i pozwalasz dalej chodzić po ziemi... --- Zastanawiam się czy lista 120k unikalnych URL z ~85k skutecznych dodań na darmowych proxy ma jakąś wartość jeśli chciałbym ją odsprzedać? Wykonanie własne, użyta na kilka stron które mam. Domyślam się, że jeśli już to grosze, ale chciałbym się zorientować jak to wygląda Ile warto wydać na listy AA (mieszane DF i NF, bo nie spotkałem się z samymi DF) żeby nie przepłacić? Jakieś orientacyjne stawki za 1k czy 10k linków? Pozdrawiam Grisham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi