Salek_Art Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ze Squido korzystam - nie ma problemu. Proxy zmienić możesz zawsze tam. Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ze squido korzystam również, ale mam jakieś jaja. Dosłownie ktoś jeden dzień po zakupie władował mi się do panelu i zmienił autoryzacje IP na swoje. Przeskanowałem całego kompa już 3 programami. Na pierwszy ogień poszedł ComboFix i coś usunął, następnie SpyBot i potem MalwareBytes. Chyba jest czysto. Na szczęście kontakt z supportem jest ok, ale brak zmiany hasła w panelu boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonerpl Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Zastanawiam się nad zakupem SB do amatorskiego użytku. Da się go odpalić na swoim kompie w tle? Mam stałe łącze z osiedlowej sieci, więc chyba da rade? Mam kilkanaście stronek, więc jak pomieli po kilka godzin dziennie to mi wystarczy. To ma sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
google+1 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Da się odpalić w tle. Czy ma sens, to zależy co chcesz tym programem robić Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona. Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów. Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonerpl Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Głównie linkować z blogów. Jak przeglądam konkurencyjne strony to mam wrażenie, że jednak ma to jeszcze moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_waw Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Mam mały problem... Przeniosłem ScrapeBoxa na VPS, odpalam go i... zaskoczył. Niby wszystko dobrze ale działa na nie mojej licencji. Da się to jakoś samemu zmienić grzebiąc gdzieś w opcjach SB czy mam pisać do supportu zarówno VPS jak i SB? PS. Szczęśliwcem, który użycza mi licencji jest ku mojemu zaskoczeniu Polak - Piotr P. (ciekawe czy tu zagląda) Może uda mi się zrobić coś dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Artur zapewne masz na myśli VPS od XSS ? Ja miałem taką samą sytuację. Na razie korzystaj z jego licencji, jak Ci padnie zgłosisz swoją A tymczasem skorzystaj ze swojej nie wykorzystanej na innym sprzęcie. Będziesz miał dwa działąjące SB. I to nie jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur_waw Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Nie, jestem na blackboxrdp.com. Chciałem napisać do supportu SB ale mają jakieś problemy powodziowe. W sumie zrobię tak jak mówisz, póki działa nie będę się tym przejmował Może uda mi się zrobić coś dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 BTW. panel dla squidproxies padł :/ Ehh, zamiast harvestować, będziemy filtrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Czy ma ktoś z was Wine na Linux a na nim SB? Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ja myślałem o tym ponieważ korzystam na co dzień z linuxów ale słyszałem, że program potrafi nieźle przymulić itp (zresztą teraz już sam to wiem) więc nie zdecydowałem się na taki "test". Myślę, że byłyby problemy... ale jeśli ktoś próbował to jestem ciekawy czy dało radę w ogóle odpalić sb na wine BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Tzn gdzie było zatwardzenie? Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 https://store.hellomotow.net/cart.php dzisiaj dostalem to na maila, moze sie komus przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Widać, że learning mode jest jeszcze beta, bo bardzo często się zawiesza (mimo jakiegoś tam update) i zamula cały system. Chciałem sobie trochę postować na nowo wynalezionej niszowej bazie blogowej, ale nie ma siły, bo ciągle zwiechy i trzeba komputer uruchamiać na nowo. dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 (edytowane) Pamietajcie, ze learning mode sie uaktualnia w Addons, a aktualizacje samego SB nie maja z nim za wiele wspolnego. Chociaz potwierdzam, ze jest to beta i ma wiele brakow to z wersji na wersje jest lepsza - w wersji 03 nie rozpoznawal mi w ogole formularzy, a juz w najnowszej 05 spokojnie do nich postuje, wiec widac poprawki. Edytowane 7 Września 2011 przez Carnagge Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi