D_S Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 @Lenny Na blogu masz tam napisane, że nie obsługują scrapeboxa i xrumera także zalecam ostrożność w używaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenny_ Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jakieś inne serwisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Cenowo tak konkurencyjnych to nie ma. www.yourprivateproxy.com jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Jak ktoś ma dedyka z wieloma IP to polecam Squida - używam od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Cytat Daje radę ale niestety spora część publicznych proxy jest zbanowana przez akismet. dlatego też trzeba często testować proxy i wymieniać te 'brzydkie" ale na poważnie też myślę o zakupie prywatnych, bo te publiczne za szybko się palą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 natomiast jest rzecz, z którą nie potrafię sobie poradzić, a mi trochę przeszkadza: przy Slow Commenterze często otwiera się okno oczekujące na potwierdzenie, że chcę "wejść" na daną stronę, bo "coś tam coś tam" - jest generalnie kilka powodów. To oczekuje mojego ręcznego zatwierdzenia lub odrzucenia (np. kwestie certyfikatów strony). Kiedy zostawiam SB na noc "w pracy", często się rano okazuje, że zrobił tylko 10%, bo czeka na moją ręczną reakcję. Ktoś rozwiązał u siebie może tę kwestię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Mnie zastanawia jak radzicie sobie z listą blogów - załóżmy że mieliście listę A na którą dodaliście link do jakiejś strony, wygenerowaliście sobie listę B, a na liście B mogą być jakieś strony z listy A - przejmujecie się podwójnymi wpisami na blogach czy generalnie nawalacie ile się tylko da? Dodatkowo jest coś takiego jak "Grab Emails", przydałoby się chyba jeszcze "Grab urls", czyli żeby z danej strony pobrało wszystkie linki wychodzące, no chyba że jest gdzieś taka opcja a ja jej nie widzę Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 websign, jeśli chcesz wkleja tylko jeden link, to może to ma znaczenie, ale jak masz listę 100-200 linków, które dodajesz 100k blogów, to prawdopodobieństwo "dubla" jest małe - poza tym zupełnie nieistotne... natomiast zawsze możesz pracować na jednej liście for, do której będziesz zawsze doklejał "posted" i robił czyszczenie duplikatów. i masz sprawę załatwioną. tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 początkujący napisał(a): Ktoś rozwiązał u siebie może tę kwestię? https://www.scrapeboxforum.com/general-scra...rror-t-139.html Niestety Slow Commenter ma wciąż kilka bugów Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Cytat przy Slow Commenterze często otwiera się okno oczekujące na potwierdzenie, że chcę "wejść" na daną stronę, bo "coś tam coś tam" - jest generalnie kilka powodów. To oczekuje mojego ręcznego zatwierdzenia lub odrzucenia (np. kwestie certyfikatów strony). Dla mnie to też jest uciążliwe i również chciałbym się dowiedzieć jak można temu zaradzić. Cytat Mnie zastanawia jak radzicie sobie z listą blogów - załóżmy że mieliście listę A na którą dodaliście link do jakiejś strony, wygenerowaliście sobie listę B, a na liście B mogą być jakieś strony z listy A - przejmujecie się podwójnymi wpisami na blogach czy generalnie nawalacie ile się tylko da? Otwierasz np. listę B. Następnie klikasz na import url list->Select the urls lists to compare Cytat Dodatkowo jest coś takiego jak "Grab Emails", przydałoby się chyba jeszcze "Grab urls", czyli żeby z danej strony pobrało wszystkie linki wychodzące, no chyba że jest gdzieś taka opcja a ja jej nie widzę Instalujesz dodatek: Link Extractor a następnie zaznaczasz opcję: external. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 (edytowane) salab, chyba mnie skierowałeś w odpowiednią stronę... Cytat Go to Internet Explorer-> Tools->Internet Options->AdvancedAnd from there uncheck these two options under the Security sub-heading: "Check for publisher's security revocation", "Check for server security revocation" now press ok and restart both Internet Explorer and ScrapeBox. zobaczę, czy zadziała... dzięki edit: no niestety nie działa... Edytowane 16 Października 2010 przez początkujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salab Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Też to sprawdzałem Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 cześć, przymierzam sie do zakupu tego narzędzia, używacie tylko spamiarki na blogach czy jeszcze coś? Jakie to narzędzie ma inne interesujące funkcje, i przede wszystkim czy warto wyłożyć te 57 dolców ?? Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Nie ma się co zastanawiać. Możesz na przykład wyszukać dobre tematyczne fora i trochę popisać w celu zebrania kilku linków... możliwości z SB jest mnóstwo, wszystko zależy od Twojej wyobraźni. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL ↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ W topX.pl do końca Świąt Wielkanocnych 8 pakietów 30% taniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 nom, ale konkretniej co to narzędzie potrafi wyszukać fora i pisać ręcznie to niezbyt dobre rozwiązanie Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi