Merf Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 kiedyś to była taka podstawa narzędzi SEO. Dzisiaj jest wiele zamienników - np. programy Miona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 zależy mi podlinkowaniu wpisów domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
served Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Czy ktoś miał kiedyś problem z aktywowaniem licencji? Zmieniło mi się IP na serwerze i przy aktywacji otrzymuję komunikat: We have not been able to submit your activation request! Sprawdzałem czy mogę połączyć się ze strona scrapeboxa - wszystko ok. Statusy serwerów też świecą się na zielono. Support nie dał znaku życia przez cały dzień. Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 no oni tam jakis czas na odpowiedz do podlinkowywania mysle ze sie nadaje tj w moim przypadku przynosci korzysci choc wolniej sie zwraca zakup niz myslalem Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) @served Aktywacja na nowo licencji przybiega automatycznie, ale musisz ja na nowo aktywować! Wiec nie wiem po co tobie odpowiedz suportu Edytowane 5 Grudnia 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 scrapebox dalej jest podstawowym narzędziem dla wielu osób. Wystarczy ruszyć głową i można na nowo wykorzystywać scrapa do wielu czynności które zastąpią 5 innych softów. 1 SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
served Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 @MaxPan, przeczytaj proszę jeszcze raz mojego posta ze zrozumieniem. Wpisuję imię i nazwisko, adres e-mail z paypala, ID transakcji, klikam w Submit Activation Details i dostaje błąd, który podałem wyżej. Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) served za chwile powiesz ze twoje posty ktoś kasuje ale tego ja nie widzę Wpisuję imię i nazwisko, adres e-mail z paypala, ID transakcji, klikam w Submit Activation Details, naprawdę tobie znikają posty.....lub w pierwotnym poście tego nie napisałeś, analizująć twoje wcześniejsze posty i tematy na PIO, doszedłem do wniosku ze tego nie robisz, lub wpisujesz coś nie tak:Wiec jeśli oczekujesz zęby ludzie czytali ze zrozumieniem, precyzyjnie opisuj swój problem... EOT Edytowane 5 Grudnia 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
served Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Problem opisałem tutaj: https://www.forum.opt...60#entry1151623 i dokładniej chyba już się nie da. To, że przy aktywacji trzeba podać ponownie dane tj. imię i nazwisko, e-mail paypal oraz ID transakcji jest jak najbardziej oczywiste. Dane te wpisywałem już wiele razy, a jeszcze więcej razy sprawdzałem literę po literze czy aby na pewno wszystko jest poprawnie. Gdzieś na BHW ktoś miał podobny problem, okazało się, że serwer autoryzacyjny był padnięty. U mnie statusy serwerów są w porządku, a przynajmniej kontrolki mówią, że tak jest. A to, że "niewygodne" (?) posty są kasowane/edytowane to zostało już potwierdzone przez jednego z moderatorów w którymś temacie. EDIT. Problem rozwiązany. Wystarczyło pobrać najnowszą wersję SB ze strony i aktywacja poszła bez problemu. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez served Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 do podlinkowywania mysle ze sie nadaje tj w moim przypadku przynosci korzysci choc wolniej sie zwraca zakup niz myslalem kup sobie liste AA, sprzedaj 20 blastow i Ci się zwróci, żadnej filozofi w tym nie ma. jakie vpsy polecacie na dzien dzisiejszy pod sb, zennopostera, min 2gb ramu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Polecam Berman, 25% rabatu na pierwsze zamówienie kod: WRLD-SPECIAL25. ref link bermanhosting Edytowane 6 Grudnia 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przy eksportowaniu linków do .xml mam problem z polskimi znakami (w tytule i opisie). Czy scrapebox'em można wygenerować plik .xml z polskimi znakami? Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Premium plugin: Automator Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zapomniałem dodać, że tym pluginem fajnie się zbiera BL konkurencji z Google. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 do podlinkowywania mysle ze sie nadaje tj w moim przypadku przynosci korzysci choc wolniej sie zwraca zakup niz myslalem kup sobie liste AA, sprzedaj 20 blastow i Ci się zwróci, żadnej filozofi w tym nie ma. jakie vpsy polecacie na dzien dzisiejszy pod sb, zennopostera, min 2gb ramu? taa ciekawe komu ja te blasty sprzedam Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi