shift76 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam Poszukuje taniego vps-a pod scrapeboxa, może ktoś mógłby mi coś doradzić, z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnar23 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 może zadam delikatnie naiwne pytanie... ale... bawie się addonem learning mode testuje różne skrypty niestety w bardzo wielu przypadkach impreza konczy się tym, że sprawdzając "post response" wyskakuje mi strona, na której nie da znaleźć się takiej rzeczy, bo w efekcie wysyłanie formularzy nie działa, a dodatek twierdzi że to robi :/ niby otwiera adres strony z formularzem, żeby pokazać wynik dodawania, a tak naprawdę pokazuje główną stronę danej domeny czego to wina? sprawdzałem z w miare dobrymi proxy, bez proxy... za każdym razem to samo. W zakładce "learning" wszystko fajnie śmiga, a jak przychodzi do konkretów to jest kiszka edytujecie ręcznie plik definicji albo coś w ten deseń? czy to po prostu ta wtyczka jest jaka jest :> mogę liczyć na jakąś minimalną podpowiedź? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam Poszukuje taniego vps-a pod scrapeboxa, może ktoś mógłby mi coś doradzić, z góry dzieki https://v-net.pro/ Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jeśli jest powyżej 32 słów w footprint to jak wykonać aby bez dzielenia SB pobierał dane na wszystkie frazy? Jak można pobrać np: z zapytania site:panoramafirm.pl wszystkie wyniki za jednym razem? (dotyczy 4 szukajek) Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) A co już PIO będziesz depozycjonować scrapeboxem?? https://oferia.pl/zle...re-imie-firmy :D, jeśli tak to nie powiem, Panie Inżynierze , p.s dla tych co nie wiedza, oferta depozycjonwoania dotyczę właśnie tematu u nas na PIO , jest w TOP na nazwę zleceniodawcy Edytowane 6 Października 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie ma takiej potrzeby i nie po to zadane były pytania. A jeśli chodzi o ofertę to nie wiem czego dotyczy czy tematu na PIO czy WIO Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) to wpisz Google nazwę zleceniodawcy do się dowiesz i nie mów że nie wiesz, bo prawdopodobnie już dostałeś info czego dotycz zlecenia . Irytuje mnie fakt że oferujesz depozycjonowanie tego forum, a jednoczenie przychodzisz tu po wiedzę i chyba jeszcze się dziwisz czemu nikt nie odpowiada . Edytowane 6 Października 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Osoba się do mnie nie zgłosiła po złożeniu oferty i do teraz nie wiem czego dotyczy zlecenie. Jakie są odpowiedzi na pytania? Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 masakra, wlasnie zakupilem SB za ciezko zarobione okupione zdrowiem pieniadze. a kiedy sciagnalem i probuje wlaczyc to nie dziala wyskakuje Error #17 czy mam rozumiec ze wyrzucilem pieniadze w bloto? Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) v.1.15.55 działa bez zarzutów na wszystkich instalacjach, zapytałem jeszcze w miedzy czasie 4 osoby u nich tez działa, teraz zgadnij czy masz rozumieć że wyrzuciłeś pieniędzy w błoto? Jak się nie nauczysz korzystać z softu, poprawnie zainstalować i aktywować, to chyba tak... Racja, masakra... Edytowane 7 Października 2012 przez MaxPan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Potwierdzam program dziala poprawnie. Po malych przejsciach w poprzedniej wersji z serwerem licencji teraz odpukac jest ok. "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 masakra bo czlowiek nadszarpuje zdrowie a jak sie juz uda mu zarobic kase to okazuje sie ze program sie nawet nie chce wlaczyc (jest to etap jeszcze przed weryfikacja) po prostu wyskakuje error 17 i pozamiatane. Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoomLAB Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Działa bez żadnych problemów:) Psycholog PEBE Gdynia - Monika Romanowska | Darek Romanowski - Tworzenie Stron Joomla | Specjalista SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (jest to etap jeszcze przed weryfikacja) Jak sam wspomniałeś, etap przed weryfikacją. Dopiero kupiłeś soft, a już zarzucasz autorom, że to badziew... Może przeczytaj informacje, o czasie autoryzacji programu, zanim zaczniesz obrzucać ich błotem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Sugerują ponownie ściągnięcie pliku. Jeśli będzie problem, mogę nieodpłatnie udostępnić testowo serwer VPS z Windows. Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi