MMP Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Szook, bardzo wesoło. Tylko z kim ja wtedy rozmawiałem przez Twój telefon? PKS Rulezzz! ;-) stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dobra Panowie i Pani zgłaszac sie kto przyjedzie i ewentualnie z kim jest to potrzebne zebysmy ustalili lokal na spotkanie i jaką noclegownie mamy zorganizowac. Trzeba doprecyzpwac liste , proponuje zeby w poście zgłoszenia dopisywac sie na koniec listy a nie mowic , ja tez przyjade , czyli na chłopski rozum Wstępnie Kava, MMP , AQQr, Xann, SZOOK, Krupek Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Bałagan wystąpił w wątku. To ostatecznie wpisujemy się na imprę lutową którą organizuje Xann czy na styczniową którą organizuje Kava? Jeśli styczniowa to potwierdzam 2 miejsca noclegowe i dopisuje siebie Lutowej nie mogę w tej chwili jeszcze potwierdzić. Kava, MMP , AQQr, Xann, SZOOK, Krupek, kadzielawski, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 narazie styczniowa, lutowa sie zajmiemy po styczniowej Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Kava, MMP , AQQr, Xann, SZOOK, Krupek, kadzielawski, FhC Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuRT Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Kava, MMP , AQQr, Xann, SZOOK, Krupek, kadzielawski, FhC, KuRT i styczniowa i lutowa pozycjonowanie stronBlog SilenceKubkiPromo - Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jak w kraku to powinienem się pojawić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 ... super pojemne tzw seo friendly Haha, zgrabnie powiedziane Kava, MMP , AQQr, Xann, SZOOK, Krupek, kadzielawski, FhC, KuRT, noone, Ps. Mogę zabrać 3-4 osoby z Warszawy "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 ready * G * R * A * N * D * A * pozdr0 600 potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jor.pl Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Jestem z Katowicami - można mnie wpisać na listę Kava, MMP , AQQr, Xann, SZOOK, Krupek, kadzielawski, FhC, KuRT, noone, Jor.pl - tyle, że jeżeli będzie to Kraków, to liczyłbym na kogoś zmotoryzowanego Tani Hosting - od 7 lat w sieci! Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Party najprawdopodobniej odbedzie się w tym miejscu https://www.optima.krakow.pl/cennik/ ceny za nocleg jak widzicie są przystępne i miejsce niczego sobie , pod koniec miesiaca bedzie zrzuta na rezerwacje u skarbnika Kto bedzie skarbnikeim ? chyba Kava Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 czy jesteśmy grupa zorganizowaną? Dobieramy się w pary? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 hmm pod wzgledem estetycznym ten lokal to nie jest dobry wybor zauwazcie, ze nigdzie na stronie nie ma zdjecia fasady budynku ani jego otoczenia sugeruje cos odrobine drozszego, ale w pieknym otoczeniu np https://www.srebrnagora.net/ tuz obok wisła, las i kopiec kościuszki, czyli idealna lokalizacja na wieczorne pijackie wycieczki, a do centrum miasta też rzut beretem pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 My chętnie ale jak lokal będzie lepszy niż ostatni :} Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 tuz obok wisła [...] idealna lokalizacja na wieczorne pijackie wycieczki Xann, ta Optima to na zlot styczniowy czy lutowy? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.