muchman13 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Mam kilka wartościowych miejsc z których mogę puścić linki ale nie chciałbym aby prowadziły bezpośrednio do strony docelowej, nie mam akurat wolnej domeny do 301 więc pytanie czy ma znaczenie data rejestracji domeny? czy była indeksowana? czy mogę po prostu zarejestrować nową domenę przekierować 301 u rejestratora i linkować do niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @muchman13 zrób taki test, a przekonasz się. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 rzeczowa porada;) oczywiście testuje i chętnie podzielę się wynikami natomiast zapytać też nie zaszkodzi;) tak jak napisałem akurat nie dysponuje domeną testową z historią... podłączenie pod docelową może być ryzykowne, z drugiej strony przy tescie na nowych trudniej zaobserwować reczywiste efekty, np negatywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @orange 301 obecnie działają trochę losowo, szczególnie jak linkujesz domenę już po jej przekierowaniu na docelową [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyslowy Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Chyba ktoś się zapomniał tutaj przelogować między multikontami Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Pomyslowy faktycznie, nawet się nie zorientowałem, że odpowiadam innej osobie post w podobnym tonie to nie patrzyłem na nick;p [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.